Παραλία ΘΣΝ: Πάρτυ στην παραλία του Θερμαϊκού με .. “anti-coronavirus κοκτέιλ”

Κάποιου δεν έχουν συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης και τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία με τη διάδοση του κορωνοϊού και .. κάνουν πάρτυ

Από το “χαλαρά!” στον τρόπο ζωής που έχει καθιερώσει μια πόλη στη λειτουργία της μέχρι το θέτω σε κίνδυνο τη δημόσιας υγείας του κοινωνικού συνόλου, η απόσταση είναι χαοτική.

Με πράξεις της Κυβέρνησης υπάρχει απαγόρευση και αναστολή λειτουργίας επιχειρήσεων μεταξύ αλλων και μαζικής εστίασης

Ενώ η χώρα βρίσκεται σε συναγερμό “αναστολή” λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19, με όλους τους επίσημους φορείς και τον Πρωθυπουργό να απευθύνουν εκκλήσεις για την αποφυγή συνωστισμού, και συγκεντρώσεις σε δημόσιους χώρους, στην παραλία της Θεσσαλονίκης (14/05-23.30) κάποιοι δε δείχνουν να ανησυχούν και επιδίδονται σε πάρτυ με .. “anti-coronavirus κοκτέιλ” όπως αναφέρουν σε αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Το πρωί Σαββάτου (14/03) επιβεβαιώθηκαν δύο θάνατοι ασθενών σε νοσηλεία από το στέλεχος του κορωνοϊού και συνολικά τρεις θάνατοι έχουν επιβεβαιωθεί από την περασμένοι Πέμπτη (12/03) με τον ΠΟΥ να έχει χαρακτηρίσει πανδημία την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.

Ενώ από την Κυβέρνηση ήδη έχουν ανακοινωθεί κλειστά σχολεία και αναστολή λειτουργίας επιχειρηματικής δραστηριότητας μεταξύ άλλων και για επιχειρήσεις εστίασης .