Πάνω από 60 αστυνομικοί για το σπίτι του Τσίπρα, 2 διμοιρίες και … “ελεύθεροι” σκοπευτές| ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

“Αχ, πού ‘σαι νιότη που ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος”. Το θυμοσοφικό γνωμικό του Κώστα Βάρναλη, μάλλον ταιριάζει γάντι στον πρωθυπουργό μας, που αλλιώς απ’ ότι φαίνεται ξεκίνησε αλλά αλλιώς η ζωή του τα φέρνει, για να συνεχίσουμε κλείνοντας το εισαγωγικό τμήμα με αποφθέγματα όπως ακριβώς το ανοίξαμε.

Και όπως έγινε μετά την κατάληψη των γραφείων της Κουμουνδούρου από αντιεξουσιαστές και αναδιατάχθηκαν τα αστυνομικά μέτρα προς τα πάνω και στο υπερπολλαπλάσιο, έτσι και τώρα, μετά τη διαδήλωση της περασμένης Παρασκευής έξω από το σπίτι του κ. Τσίπρα στην περιοχή της Κυψέλης, τα μέτρα προστασίας πήραν την ανηφόρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, πάνω από 60 αστυνομικοί λαμβάνουν μέρος πλέον στη φύλαξη του πρωθυπουργικού σπιτιού, η θέση του οποίου δημιουργεί ομολογουμένως εγγενείς δυσκολίες καθώς είναι προσβάσιμο και πανταψόθεν ευάλωτο.
Για το συγκεκριμένο λόγο, σε 24ωρη βάση 2 αστυνομικοί της ΥΜΕΤ εκτελούν χρέη “ελεύθερου σκοπευτή” και παντεπόπτη, ενώ συνάδελφοι τους δύο διμοιριών, πραγματοποιούν πεζές κι εποχούμενες περιπολίες συνδράμοντας τις στατικές δυνάμεις που αντλούνται από διάφορες υπηρεσίες αλλά κατά κανόνα από τα κεντρικά της Ασφάλειας.
Κι επειδή πολλά λέγονται περί της χρήσης ή μη των θωρακισμένων αυτοκινήτων, υπενθυμίζουμε ότι τις δύο πρώτες εβδομάδες της πρωθυπουργίας και μέχρι να βρεθεί άλλο, ο κ. πρωθυπουργός κινούνταν με το θωρακισμένο αυτοκίνητο του αρχηγού της Αστυνομίας. Και πολύ ορθώς έπραξε, όπως και πού ορθά σύμφωνα με τον αστυνομικό σχεδιασμό τρωτότητας είναι και τα μέτρα που λαμβάνονται στο σπίτι του, καθώς πρόκειται για τον πρωθυπουργό της χώρας.
Άλλο όμως αυτό και άλλο η τεχνητή δημιουργία ψευδεπίγραφων εντυπώσεων.

Πηγή

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport