Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών της Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών της Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος

70 Αθλητές Αστυνομικοί έλαβαν μέρος στο Αγώνα που συνδιοργανωθηκε με τον Ομιλος Αθλητικης Σκοποβολης Κορινθιας & της Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος και φιλοξενήθηκε στο διεθνών προδιαγραφών σκοπευτήριο Κορίνθου.

Εκτός τον ατομικών κατηγοριών οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος και στις ομαδικές κατηγορίες εκπροσωπόντας τις υπηρεσίες τους.

Μετά το πέρας του αγωνιστικού μέρους ακολούθησε τελετή απονομής & γεύμα προς τους αγωνιζόμενοι το οποίο επιμελήθηκε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορίνθου και ο πρόεδρος Χρήστος Βλαχοπάνος. Εκπροσωπόντας την Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας τίμησε με την παρουσία του ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Τσίμπρης .

Ο Πρόεδρος της Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος Τζατζάκης Γιώργος ευχαριστεί θερμά για την ουσιαστική στήριξη την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, τον Όμιλο Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας και τον Πρόεδρο κ. Κελαϊδακη Ιωάννη Κελαϊδάκης την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορίνθου και εταιρίες .