Παλαιό Φάληρο: Κατήγγειλε το βιασμό της ενώ περίμενε το λεωφορείο

Γυναίκα κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση από άγνωστο δράστη, ο οποίος την οδήγησε σε κοντινό πάρκο όπου τη βίασε υπό την απειλή όπλου ενώ περίμενε σε στάση στο Παλαιό Φάληρο

Η 34χρονη γυναίκα, τα ξημερώματα της Κυριακής (23/10), περίμενε στη στάση του λεωφορείου στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου για να μεταβεί στην εργασία της. Όπως περιέγραψε στην κατάθεσή της, ο δράστης την προσέγγισε με την απειλή μαχαιριού, την οδήγησε σε κοντινό πάρκο όπου τη βίασε. Στη συνέχεια ο δράστης σηκώθηκε και ρώτησε την 34χρονη, «θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου».

Η κοπέλα έντρομη επέστρεψε στην στάση, όπου περίμενε το λεωφορείο ένας νεαρός, ωστόσο η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς, δεν του ζήτησε βοήθεια καθώς ένιωθε άβολα. Ο δράστης του βιασμού, ακολούθησε τη γυναίκα και της ζήτησε τον αριθμό του κινητού της. Η 34χρονη, αρνήθηκε και όπως κατέθεσε η ίδια, ο δράστης την απείλησε πως θα την σκοτώσει αν καταγγέλει τη σεξουαλική επίθεση στην αστυνομία και αποχώρησε τρέχοντας.

Η 34χρονη κάλεσε από το κινητό της τηλέφωνο την Άμεση Δράση και κατήγγειλε το βιασμό στο Τμήμα Ασφάλειας Π.Φαλήρου. Όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς ο δράστης είναι λευκός, μιλούσε Ελληνικά, κοντοκουρεμένος, περίπου 1,70 σε ύψος και εύσωμος. Από τις φωτογραφίες που έδειξαν στην 34χρονη οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας, αναγνώρισε τον βιαστή της.

Προανάκριση διενεργεί το ΤΑ Παλαιού Φαλήρου.