Παλαιό Φάληρο: Ανήλικοι με μαχαίρι λήστεψαν 16χρονο στο τραμ

Ο έφηβος θύμα ληστείας και με τη συνδρομή φίλου του ενημέρωσε την Άμεση Δράση, και πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ. από την περιγραφή προχώρησαν σε σύλληψη των ανηλικων δραστών

Θύμα ληστείας από δυο ανήλικους 16χρονος στο Παλαιό Φάληρο (05/07), ενώ επέστρεφε στο σπίτι του με συρμό του τραμ.

Δράστες είναι δύο επισης ανήλικοι ηλικίας 15χρονων και 13 ετών. Σύμφωνα με την κατάθεση του ανηλίκου, οι δύο ανήλικοι δράστες κάθισαν δίπλα του και του έπιασαν κουβέντα, ενώ ο συρμός του τραμ προσεγγιζε στη στάση «Καλαμάκι» στον Άλιμο, ο 13χρονος του ζήτησε να τους παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 16χρονος αρνήθηκε και οι δύο οι ανήλικοι ληστές υπό την απειλή μαχαιριού τον εξανάγκασαν να τους παραδώσει τη συσκευή και αφού αποβιβάστηκαν κατευθύνθηκαν πεζή προς το Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με το NantiaReport.gr, στην επόμενη στάση ο 16χρονος με τη βοήθεια φίλου του ενημέρωσε την Άμεση Δράση, με πληρώματα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να ξεκινούν αναζητήσεις με βάση την περιγραφή των δραστών. Πλησίον της στάσης του τραμ «Μαρίνα Αλίμου» εντοπίστηκαν ο 15χρονος κι ο 13χρονος, οι οποίοι σε κοντινή απόσταση είχαν απορρίψει το κινητό τηλέφωνο καθώς αντιλήφθηκαν τις αστυνομικές έρευνες και ήθελαν να αποφύγουν τη σύλληψη.

Οι δύο έφηβοιδράστες, συνελήφθησαν, αναγνωρίστηκαν από το θύμα και σε βάρος των γονιών του 13χρονου ασκήθηκε και δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.