Παγκράτι: Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή- Οι δράστες διέφυγαν με κλεμμένο όχημα διερχόμενης οδηγού

Έκλεψαν τις κασετίνες με τα χρήματα από υπαλλήλους χρηματαποστολής, και λόγω “εμπλοκής” για τη διαφυγή τους αποβιβασαν με την απειλή όπλου διερχόμενη γυναίκα από το όχημά της και αποχώρησαν

Οι δράστες ως αναβάτες δικύκλων μικρού κυβισμού αφίχθησαν (01/03-09.00) έπι της Στίλπωνος, και στάθμευσαν απέναντι από το κρεοπωλείο στο οποίο στεγάζεται ΑΤΜ τράπεζας, στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι. Εισήλθαν αρχικά στην επιχείρηση ως πελάτες και όταν αφίχθη η χρηματαποστολή (01/03-09.05) υπό την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και πελάτες στο κρεοπωλείο, και από τους υπαλλήλους της ιδιωτικής εταιρείας Security, αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα χρήματα.

Στην αναστάτωση που προκλήθηκε οι ένοπλοι επιχείρησαν διαφυγή με το μικρού κυβισμού δίκυκλο, ωστόσο λόγω μηχανικής βλάβης ακινητοποιήθηκε. Υπό τη απειλή του όπλου αποβίβασαν διερχόμενη οδηγό από το όχημά της, και αφού επιβιβάστηκαν σε θέσεις  οδηγού και συνοδού, με το όχημα που αφαίρεσαν αποχώρησαν .

Στο χώρο κλήθηκε η Αστυνομία , με τα πληρώματα του τομέα άμεσα να ενημερώνονται σε αναζητήσεις χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν τους δράστες.