Π.Ο.Υ.Ε.Φ: Μήνυση για δημοσίευμα περί διαφθοράς και σκανδάλου

Ανακοίνωση του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής για δημοσίευμα σε ιστοσελίδα με καταγγελία για διαφθορά και σκάνδαλο στο τμήμα Εξωτερικής Φρουράς στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)

«Ανακοίνωση της Πρωτοβάθμιας Ένωσης των Εξωτερικών Φρουρών του Κ.Κ. Κορυδαλλού».
Επί των ψευδέστατων αναφορών, φαιδρού περιεχομένου ανυπόστατων γεγονότων της από 22/1/2020 (ώρα 11:36) ανάρτησης στον ιστότοπο «Κατοχικά Νέα», το Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής δηλώνει πως αρμόδιοι να επιληφθούν είναι μόνο ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πειραιά, στον οποίο υποβάλλεται ήδη μήνυση και οι αρμόδιοι ψυχίατροι, για το μοναδικής εφευρετικότητας σατανικό περιεχόμενο του γελοίου αυτού δημοσιεύματος. Είναι προφανές ότι οποιοσδήποτε σχολιασμός παρέλκει και ουδεμία εξήγηση δεν οφείλεται σε στυγνούς συκοφάντες.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.), στην οποία έγινε γνωστό το περιεχόμενο της ανάρτησης τάχθηκε υπέρ όσων, με επίκληση ανυπόστατων και συκοφαντικών περιστατικών, θίγονται από την ανάρτηση και υποστηρίζει την Εισαγγελική διερεύνηση της υπόθεσης και όσων σκοτεινών κύκλων και προσώπων κρύβονται πίσω από αυτή. Δικαστικά, ποινικά και αστικά, θα διωχθούν οι υπεύθυνοι όπως προβλέπεται.

Συνδικαλιστικά και προσωπικά θα τύχουν της περιφρόνησης και της έμπρακτης απαξίας των συναδέλφων μας, όπως τους αρμόζει.
Για το Δ.Σ.