Π.Κοτρίδης: “Το μεγαλύτερο παράσημο που έχω πάρει, είναι η αγάπη του κόσμου και η εκτίμηση των συναδέλφων όπου υπηρέτησα”

Στις πρόσφατες κρίσεις Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, το Ανώτατο Συμβούλιο τον έκρινε “ευδοκίμως τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του” και ο Αρχιπύραρχος ε.α μέχρι πρότινος  Διοικητής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, απεύθυνε ανοιχτή επιστολή και ένα σύντομο βίντεο με τους σταθμούς στην υπηρεσιακή του σταδιοδρομία

Ο ε.α Αρχιπύραρχος ΠΣ, Παναγιώτη Κοτρίδη, κλείνει την “ανοιχτή επιστολή” που απευθύνει, με το «Υ.Γ. Μην αφήνετε κανέναν να εκμεταλλεύεται τον κόπο και τη ζωή σας για δική του προβολή. Όπως τους τύπους των τελευταίων ετών που έβλαψαν το Πυροσβεστικό Σώμα και μας γέμισαν απογοήτευση»

Στην “ανοιχτή επιστολή” του ο εα Αξιωματικός του Π.Σ αναφέρει χαρακτηριστικά, «Μια υπέροχη διαδρομή έφτασε στο τέλος της. Μια διαδρομή με εναλλαγές έντονων συναισθημάτων.
Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να φτάσω υγιής μέχρι εδώ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και ευγνωμοσύνη στην οικογένεια μου, που με υπομονή και πολλές αντοχές με στήριζε καταφέρνοντας να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία τα μεγάλα διαστήματα που απουσίαζα.

Πάντα έλεγα ότι δεν έχει σημασία τι σύνταξη θα βγάλεις, αλλά πόσες φορές θα πας να την πάρεις και πολύ περισσότερο όταν θα φύγεις να σε θυμούνται με αγάπη. Το μεγαλύτερο παράσημο που έχω πάρει, είναι η αγάπη του κόσμου και η εκτίμηση των συναδέλφων απ΄ όλες τις περιοχές που υπηρέτησα, αποκτώντας πολλούς φίλους και αδελφούς, γνωρίζοντας ότι παντού θα υπάρχει μια πόρτα ανοιχτεί για εμένα. Πιστεύω ότι τίμησα τη στολή μου, βάζοντας κι εγώ το λιθαράκι μου στην Πυροσβεστική οικογένεια. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους που με ενέπνευσα,(αλλά και κάποιους που ήταν παραδείγματα προς αποφυγή).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους και φίλους που με στήριξαν και ήταν φύλακες άγγελοι στο πλευρό μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνεργαστήκαμε σε όλα τα επίπεδα. Θα είμαι πάντα δίπλα σας, προσφέροντας ως πολίτης πλέον όπου μπορώ. Καλή επιτυχία και δύναμη στη νέα ηγεσία και τους νεοπροαχθέντες συναδέλφους
Υ.Γ. Μην αφήνετε κανέναν να εκμεταλλεύεται τον κόπο και τη ζωή σας για δική του προβολή. (Όπως τους τύπους των τελευταίων ετών που έβλαψαν το Πυροσβεστικό Σώμα και μας γέμισαν απογοήτευση)»

NantiaReport.gr Για όσους έχουμε την τιμή να γνωρίζουμε τον εα.Αρχιπύραρχο του Π.Σ ευχόμαστε καλή αφυπηρέτηση, να παραμείνει μάχιμος αφού το “ευδοκίμως τερματίσας” περιλαμβάνει την υπηρεσιακή του σταδιοδρομία το Πυροσβεστικό Σώμα, και μόνο,  αν και το Π.Σ. στερείται έναν εξαιρετικό Αξιωματικό.