Π.Φάληρο: Με τα αποφυλακιστήρια μαζί τους, είχαν κάνει χρήση του Ν.Παρασκευόπουλου

Με τα αποφυλακιστήριά τους στα προσωπικά τους έγγραφα εντοπίσθηκαν οι τρείς από τους δράστες της ένοπλης ληστείας σε βάρος των ηλικιωμένων στο διαμέρισμά τους στο Φαληρο.

Όπως διακριβώθηκε κατά την εξακρίβωση των στοιχείων τους, οι δύο συλληφθέντες -35άχρονος Αρμένιος και 30άχρονος Ρώσος- με το νεκρό συνεργό τους 47άχρονο Μολδαβό από κοινού με Γεωργιανό ο οποίος παραμένει ασύλληπτος  εισέβαλαν στο διαμέρισμα των ηλικιωμένων στον 8ο οροφο και δέσμευσαν τη γυναίκα.

Ο 47άχρονος Μολδαβός, στην απόπειρα διαφυγής του, έπεσε από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου, κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του να κατέβει από τον 8ο όροφο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του .

Και οι τέσσερις κακοποιοί είναι σεσημασμένοι για ποινικά αδικήματα, είχαν αποφυλακιστεί με το Νόμο Παρασκευόπουλου και, έφεραν στην κατοχη τους τα έγγραφα της αποφυλάκισής τους.

Οι συλληφθέντες κατείχαν σε σωματική έρευνα, τρία πιστόλια και περίστροφο, οπλισμός ο οποίος έχει αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.
Δείτε τι λένε οι γείτονες