Π.Φάληρο: Κινέζα μεσίτρια κατήγγειλε βιασμό από άνδρα που γνώρισε σε έξοδο και συνευρέθηκαν στο διαμέρισμά της

Κατήγγειλε βιασμό σε βάρος της από άνδρα τον οποίο γνώρισε σε κατάστημα εστίασης,  και από κοινού μετέβησαν στο διαμέρισμά της και συνευρέθηκαν, με τους Αστυνομικούς να τον εντοπίζουν και να προβαίνουν στη σύλληψή του

Η 25χρονη Κινέζα που ζει κι εργάζεται στην Αθήνα ως μεσίτρια, το βράδυ της Παρασκευής (25/02) κατα την έξοδό της σε μαγαζί της Αχαρνών στο κέντρο της Αθήνας, γνώρισε τον 35χρονο καθως και οι δύο είναι γνωστές του Ασιατικού πολιτισμού. Οι δύο τους, ολοκλήρωσαν την έξοδό τους και από κοινού αποφάσισαν να μεταβούν στο διαμέρισμα της 25χρονης στο Παλαιό Φάληρο. Κατά την είσοδό τους στο χώρο ο 35χρονος ενημερώθηκε ότι ο χώρος καλύπτεται από κάμερες ασφαλείας και σύμφωνα με την καταγγελία της 25χρονης Κινέζας, ο άνδρας την εξανάγκασε σε παρα φύσιν συνεύρεση κατ εξακολούθηση σε σημείο  του διαμερίσματος που δεν έχει κάλυψη.

Όπως η ίδια παραθέτει τα γεγονότα, καθώς φοβήθηκε για τη ζωή της, σταμάτησε να αντιστέκεται στον 35χρονο, και με τη συναίνεσή της συνευρέθηκαν στη συνέχεια στο υπνοδωμάτιό της. Το πρωί της επόμενης ημέρας (26/02) και ενώ ο 35χρονος είχε αποχωρήσει,  απευθύνθηκε σε οικείο της πρόσωπο και από κοινού μετέβησαν στο Τ.Α Παλαιού Φαλήρου, όπου η 25χρονη κατήγγειλε τον παρά φύσιν βιασμό σε βάρος της ενώ έδωσε τα στοιχεία του 35χρονου που γνώριζε προκειμένου να τον αναζητήσουν οι Αστυνομικοί. Ο Αξιωματικός Υπηρεσίας σε επικοινωνία με τον Εισαγγελέα, παρέπεμψε την 25χρονη Κινέζα για ιατροδικαστική εξέταση ώστε να συμπεριληφθεί στη δικογραφία .

Ο 35χρονος άνδρας, εντοπίστηκε απο τους Αστυνομικούς στην ίδια επιχείρηση της περιοχής του κέντρου της Αθήνας και συνελήφθη καθώς σε βάρος του έχει σχηματισθεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.