Π.Φαληρο: Απόπειρα σεξουαλικής επίθεση κατήγγειλε και νεαρή οδηγός από το «βιαστή με το τατουάζ»

Με τις Αρχές να αναζητούν το δράστη βιασμού της 34χρονης στο Παλαιό Φάληρο, ο ίδιος ταυτοποιήθηκε από την περιγραφή και στην καταγγελία 24χρονης οδηγού, για απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος της

Στην περιγραφή του δράστη βιασμού της 34χρονης η οποία κατήγγειλε τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος της τα ξημερώματα της Κυριακής (23/10) ενώ περίμενε το λεωφορείο σε στάση του Παλαιού Φαλήρου,  αναγνώρισε και μια ακόμα νεαρή γυναίκα.

Η 24χρονη, κατήγγειλε απόπειρα βιασμού της, από τον ίδιο δράστη, νωρίς τα ξημερώματα της Κυριακής (23/10), ενώ το όχημά της ακινητοποιήθηκε  προσωρινά στο φανάρι της συμβολής των οδών Αγίας Τριάδας και Αμφιθέας. Ο δράστης άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και εισέβαλε στο όχημά της, την άρπαξε από το λαιμό και υπό την απειλή μαχαιριού, την ανάγκασε να στρίψει δεξιά και να οδηγήσει περίπου 5 λεπτά, μέσα από τα στενά με πρόθεση να την οδηγήσει σε ερημικό οικόπεδο. Ωστόσο η νεαρή οδηγός κινήθηκε και βγήκε και πάλι στη Λ.Αμφιθέας.

Διερχόμενη η οδηγός από καφετέρια της περιοχής, αντιλήφθηκε την παρουσία θαμώνων, ακινητοποίησε το όχημά της και με φωνές και την κόρνα του οχήματος της,  ανάγκασε το δράστη υπό το φόβο της σύλληψης να ανοίξει την πόρτα και να διαφύγει τρέχοντας. Από την καφετέρια κάλεσαν την Αστυνομία και κατεγράφη η καταγγελία της 24χρονης οδηγού με περιγραφή του δράστη.

Περίπου μία ώρα αργότερα (23/10-04.30), ο ίδιος δράστης επιτέθηκε στην 34χρονη ενω περίμενε μόνη στη στάση «Αγία Σκέπη», επί της Λ. Ποσειδώνος το λεωφορείο. Αφού την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε παρακείμενο πάρκο κοντά στην εκκλησία, όπου και την βίασε. Η γυναίκα μόλις ο δράστης απομακρύνθηκε με κατεύθυνση προς τη Γλυφάδα, κάλεσε την Άμεση Δράση, και μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Π. Φαλήρου, όπου κατήγγειλε τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος της.

Οι δύο γυναίκες έδωσαν την ίδια περιγραφή για το δράστη στις Αρχές. Όπως έχουν καταθέσει είναι ένας εύσωμος άντρας με κοντοκουρεμένα αραιά μαλλιά, με καλή έκφραση στα ελληνικά, με ύψος περίπου 35- 40ετων, και ύψος στο 1.70μ. ενώ στο δεξί του πήχη φέρει εμφανές  τατουάζ με δύο παράλληλες γραμμές σε “βραχιόλι”. Και στις δύο σεξουαλικές επιθέσεις φορούσε μαύρα ρούχα.