Όταν η πραγματικότητα συναντά τη μυθοπλασία και οι σκέψεις αποτυπώνονται σε .. αστυνομικό μυθιστόρημα- “Οι Βελουδένιες”

..θα μπορούσε να είναι ένα περιστατικό από αυτά που καλύπτει το Αστυνομικό Ρεπορταζ, είναι όμως το περιεχόμενο αστυνομικού μυθιστορήματος

“Η μυστηριώδης εξαφάνιση της 21άχρονης Νίκης συγκλονίζει τη μικρή κοινωνία στο απομονωμένο ορεινό χωριό της Κρήτης. Η μεγάλη αδελφή και η ηλικιωμένη μητέρα της καλούν την αστυνομία ..τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται .. Η αστυνόμος που αναλαμβάνει τη μυστηριώδη υπόθεση, σύντομα συνειδητοποιεί .. Στην κλειστή κοινωνία του χωριού τα στόματα δύσκολα ανοίγουν και οι υποψίες πέφτουν στις επαφές που είχε το νεαρό κορίτσι.. Ποίος και γιατί.. και η αποκάλυψη”..

“Οι Βελουδένιες”, είναι ένα μυθιστόρημα που καθηλώνει τους αναγνώστες με την πλοκή του. Ο Μιχάλης Χορευτάκης, υπογράφει τις “Βελουδένιες” στην πρώτη συγγραφική του προσπάθεια.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών τον Ιούνιο του 2008. Τον Σεπτέμβριο εισήχθη στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, λαμβάνοντας το δεύτερο πτυχίο του το 2012.
Από το 2010 εργάζεται ως δημοσιογράφος σε τηλεοπτικούς σταθμούς (Star Channel, Ant1) και σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

“Οι Βελουδένιες”, το μυθιστόρημα  κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΩΚΕΑΝΙΔΑ.