“Ως αστυνομικοί δεν θέλουμε τέτοια γεγονότα να αμαυρίζουν τη δουλειά μας, εάν υφίστανται, και ως γονείς δε μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια”

Με αφορμή την καταγγελία του Κλέωνα Γρηγοριάδη, για σεξιστική επίθεση σε βάρος της κόρης του από τα ΜΑΤ, σχόλιο του ΓΓ της ΕΑΣΥ Δυτικής Αττικής *

Ο βουλευτής του Μέρα25, Κλέων Γρηγοριάδης έκανε μία πάρα πολύ σοβαρή δημόσια καταγγελία, ότι η 16χρονη κόρη του δέχθηκε σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ στα Εξάρχεια λέγοντας της «αν ξανάρθεις από εδώ θα σου ξεσκίσω την μου…» .
Αναρωτιέμαι αν η συγκεκριμένη καταγγελία του κ. Γρηγοριάδη ευαισθητοποίησε την ηγεσία της Αστυνομίας και έψαξε την αλήθεια ή όχι των καταγγελλομένων.
Σε κάθε περίπτωση δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάναμε ότι δεν ακούσαμε, δεν είδαμε και ότι περιμένουμε απλά να χαθούν τα καταγγελλόμενα μέσα στην ειδησεογραφία, που ομολογουμένος το τελευταίο διάστημα είναι τόσο πυκνή, που μπορεί πράγματι να την σκεπάσει.
Ως αστυνομικοί δεν θέλουμε τέτοια γεγονότα να αμαυρίζουν την δουλειά μας, εάν υφίστανται, και προπαντός και ως αστυνομικοί και ως γονείς δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια: Η ΗΓΕΣΙΑ ΜΑΣ;

Σπήλιος Κρικέτος
Γενικός Γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ