Ορεστιάδα: Κατέρρευσε λόγω μέθης και αστυνομικός τον κράτησε ζεστό με το μπουφάν του

Υπό την επήρεια μέθης άνδρας γνωστός στις Αρχές, κατέρρευσε στο κέντρο της Ορεστιάδας, και άμεσα ανταποκρίθηκαν πολίτες και πλήρωμα περιπολικού της Αμεσης Δράσης

Σοκαρισμένοι κάτοικοι της Ορεστιάδας, είδαν το απόγευμα της Παρασκευής (28/10), έναν άνδρα να χάνει τις αισθήσεις του και να καταρρέει σε πεζοδρόμιο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, κοντά στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων .

Άμεσα, ειδοποίησαν την Αστυνομία, και πλήρωμα της Άμεσης Δράσης, μετέβη στο σημείο . Μαρτυρία ανέφερε ότι νωρίτερα ο άνδρας, παραπατούσε και παραμιλούσε λόγω κατανάλωσης αλκοόλ.

Όπως αναφέρει το thrakinea.gr, το πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης  Δράσης, ανταποκρίθηκε άμεσα, με νερό και καφέ για να επαναφέρουν τον άνδρα, ενώ εκ των αστυνομικών, έβγαλε το μπουφάν του για να ζεσταθεί ο άνδρας που τελούσε υπό καθεστώς προχωρημένης μέθης.
Όπως διαπιστώθηκε ο άνδρας έχει απασχολήσει κατ επανάληψη την Αστυνομία με ανάλογα περιστατικά και πάντα βρίσκει στήριγμα στα πληρώματα των περιπολικών που συνδράμουν καθώς τον συναντούν σε άσχημη κατάσταση.
Οι αστυνομικοί μετέφεραν τον άνδρα στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας, προκειμένου να λάβει ιατρική περίθαλψη.