Ωραιόκαστρο, ΘΣΝ: Δημοτικός Υπάλληλος παρακρατούσε ομήρους στο σπίτι, τα ξαδέλφια του (video)

Μια καταγγελία στην Άμεση Δράση αποκάλυψε τις πράξεις του 58άχρονου Δημοτικού Υπαλλήλου, ο οποίος συνελήφθη από Αστυνομικούς της Ασφάλειας Ωραιοκάστρου της Θεσσαλονίκης

Το τηλεφώνημα (30/03- 22.00) 47άχρονου στην ‘Αμεση Δράση, ανέφερε οτι τον από κοινού με την αδερφή του και παρά την θέληση τους, ο 58άχρονος εξάδερφος τους, τους εχει θέσει σε κατάσταση ομηρείας σε σπίτι στο Ωραιόκαστρο. Πλήρωμα περιπολικού μετέβη στην καθ’ υπόδειξη Διεύθυνση και επιβεβαίωσε τις την καταγγελία καθώς εντόπισε τα τρία ξαδέλφια μεταξυ τους και το δράστη, και τους μετέφερε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47άχρονος και η αδερφή του υποστηρίζουν οτι, ο 58άχρονος εξάδελφος τους, παρά τη θέληση τους για έξι μήνες τους κρατουσε ομήρους και τους αποσπουσε παράνομα τα χρήματα.
Πριν από περιπου 8μήνες, τα δύο αδέρφια από τις Σέρρες είχαν επισκεφθεί τον 58άχρονο εξάδελφό τους, στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην υπόθεση εμπλέκεται και η κόρη του 58άχρονου.

Ο 58άχρονος υπό την απειλή βίας, μετέβη με τον 47άχρονο ξάδερφο του στην τράπεζα, όπου τον υποχρέωσε να κάνει μεταφορά χρηματικού ποσού στους τραπεζικούς λογαριασμούς του ιδίου και της κόρης του.
Ο Δημοτικός Υπάλληλος συνελήφθη από τους άνδρες του τμήματος Ασφαλείας του  Ωραιοκάστρου ενω σε εξέλιξη βρίσκεται η προανακριτική έρευνα της Αστυνομίας για το περιστατικό.