Ομόνοια: Νεοσύστατο πλήρωμα περιπολικού συνέλαβε Παλαιστίνιο διαρρήκτη οχήματος

Σε μία απο τις πρώτες του υπηρεσίες, πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης αντιλήφθηκε την ύποπτη κίνηση άνδρα σε σταθμευμένο όχημα και διαπιστώθηκε ότι ήταν διαρρήκτης

Το σήμα του  Κέντρου της Άμεσης Δράσης στο νεοσύστατο πλήρωμα (31/08-03.40) για διάρρηξη σε σταθμευμένο όχημα στην οδό Ν. Μεταξά στη Ομόνοια.

Σε άμεση ανταπόκριση το πλήρωμα μετέβη στο σημείο, εντόπισε τον δράστη εξερχόμενο από το σταθμευμένο ασημί OPEL. Ο δράστης στην παρουσία των αστυνομικών άρχισε να τρέχει και ακολούθησε πεζή καταδίωξη για τους Αστυνομικούς ενημερώνοντας το Κέντρο.

Οι Αστυνομικοί εκγλώβισαν τον Παλαιστίνιο και τον συνέλαβαν, ενώ περισυνέλλεξαν τα κλοπιμαία καθώς στην προσπάθειά του να διαφύγει τα απέρριψε στο οδόστρωμα. Όπως διακριβώθηκε ο δράστης είχε παραβιάσει με θραύση το παράθυρο του σταθμευμένου οχήματος και είχε εισέλθει στο εσωτερικό του αφαιρώντας αντικείμενα.

Εντοπίσθηκε ο ιδιοκτήτης του οχήματος και ενημερώθηκε, ενώ σε βάρος του δράστη σχηματισθηκε δικογραφια και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.