Ομόνοια: Αρνήθηκαν να ακολουθήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο στα ΜΜΜ ξυλοκόπησαν το σταθμάρχη του ΜΕΤΡΟ (video)

Η ακραίας βίας επίθεση από δύο νεαρούς, σε βάρος του υπεύθυνου Σταθμού στο ΜΕΤΡΟ Ομόνοια, έχει καταγραφεί σε βιντεοληπτικό υλικό και οι δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν από την ΕΛΑΣ

Το βιντεοληπτικό υλικό έχει καταγραφεί στην πλατφόρμα του ΜΕΤΡΟ Ομόνοια, το μεσημέρι της Τετάρτης (13/01), κι ενώ ο συρμός στο δρομολόγιο από την Ανθούπολη προς την Ομόνοια έχει κάνει στάση στο σταθμό Ομόνοια. Όπως έχει αποτυπωθεί στο βιντεοληπτικό υλικό, διακρίνονται οι δύο νεαροί να κλωτσούν και να χτυπούν με βία στοχευμένα τον εργαζόμενο της ΣΤΑΣΥ. Αφορμή για τους δράστες της επίθεσης σε βάρος του υπαλλήλου της εταιρείας, η παρατήρηση που τους έκανε να φορέσουν σε τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων μάσκες όπως επιβάλλεται σε όλους όσους χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και η να κατεβάσει ένας εκ αυτών τα πόδια του από το κάθισμα του συρμού.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 53άχρονος υπεύθυνος σταθμού της ΣΤΑΣΥ, μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο, ενώ έχει λάβει εξιτήριο. Ωστόσο σύμφωνα με τη γνωμάτευση των γιατρών οι οποίοι τον εξέτασαν φέρει κατάγματα στα πλευρά και το πρόσωπο με εκδορές και τραύματα από τον ξυλοδαρμό.
Έρευνα για τη βίαιη επίθεση και τον προσδιορισμό των δραστών διενεργεί η Αστυνομία, ενώ με ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αναφέρεται χαρακτηριστικά «Οι δυο νεαροί, φέρθηκαν σαν κτήνη στον σταθμάρχη του μετρό της Ομόνοιας, θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».