Με ολιστική προσέγγιση σε θέματα “Security & Safety”- 7ο Συνέδριο Security Project

Σε ένα κόσμο που οι κίνδυνοι συνεχώς μεταλλάσσονται, οι απειλές διευρύνονται, οι ανάγκες για ασφάλεια και προστασία, αυξάνονται. Για να ενισχυθεί ουσιαστικά το επίπεδο ασφάλειας, απαιτείται μια σύγχρονη ολιστική προσέγγιση διαχείρισης και αντιμετώπισης των κινδύνων του σήμερα, αξιοποιώντας έξυπνες στρατηγικές και ευφυείς τεχνολογίες.

1200x628 7security project 2019-Το 7o Security Project 2019, (1 & 2 Μαρτίου 2019 – “Grand Hyatt Athens”) μέσα απο την πλούσια θεματολογία του θα καλύψει ευρύτερα όλους τους τομείς της προληπτικής ασφάλειας με έμφαση στο Management, τις Yπηρεσίες και τις Tεχνολογίες που αναπτύσσονται για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των σημερινών κινδύνων για την προστασία των υποδομών, των εγκαταστάσεων, της περιουσίας, των πληροφοριών …και πρότιστα της ανθρώπινης ζωής!

Ανάδειξη των Απειλών – Έξυπνη και Κοινοτική Αστυνόμευση –  Τεχνητή Νοημοσύνη – Διαχείριση Κρίσων – Πυροπροστασία – Πολιτική Προστασία – Αντικατασκοπεία – Ασφάλεια Εγκαταστάσεων -VIP Protection –  Περιμετρική Προστασία – Social Engineering– Κυβερνοασφάλεια – Bomb Threat Management – Επαγγελματικά Συστήματα Συναγερμού – Νέες Λύσεις Πυρανίνχευσης – Προηγμένες Τεχνολογίες Βίντεο-επιτήρησης – Καινοτόμες Υπηρεσίες Κέντρικών Σταθμών …. είναι μερικά μόνο απο τα θέματα που θα απασχολήσουν το 7o Security Project 2019.
Infocom_security
Το 7ο Συνέδριο Security Project διακρίνεται σε 2 θεματικές ημερίδες:

  • 1η ημέρα Παρασκευή 1 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το Security Manager Forum, 
Δείτε το πρόγραμμα της 1ης Ημέρας – 1 Μαρτίου
  • 2η ημέρα Σάββατο 2 Μαρτίου θα διοργανωθεί η ημερίδα Security Technology Day
Δείτε το πρόγραμμα της 2ης ημέρας – 2 Μαρτίου

Μπορείτε αν παρακολουθήσετε απόσπασμα του 6ο Συνέδριο Security Project 2018 (16-17/03 2018) στο Wyndham Grand Athens.

Το Nantiareport.gr για ακόμα μια χρονιά, είναι Χορηγός Επικοινωνίας στο 7ο Συνέδριο Security Project 2019 την ετήσια Κορυφαία συνάντηση των επαγγελματιών της Ασφάλειας στην Ελλάδα..

NantiaReport_securityProject

 Έκθεση Xορηγών Eταιριών

Για ακόμα μια φορά, στα πλαίσια του Security Project, θα πραγματοποιηθεί παράλληλη έκθεση των χορηγών εταιριών, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας στον τομέα των υπηρεσιών και λύσεων για την ασφάλεια, προκειμένου να ενημερωθούν «πρόσωπο με πρόσωπο» για τις δραστηριότητες τους και γενικότερα για όλες τις εξελίξεις στο χώρο 

Εταιρίες – Χορηγοί του Συνεδρίου

Hikvision Roadshow 2019

unnamed                                                                                          Παράλληλα με το 7ο Security Project 2019, θα πραγματοποιηθεί και το HIKVISION RoadShow2019. Στον εξωτερικό χώρο του Grand Hyatt Athens, και τις δυο ημέρες του Συνεδρίου (01-02 Μαρτίού 2019θα είναι σταθμευμένο φορτηγό της Hikvision, πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα συστήματα του κατασκευαστή. Μια ευκαιρία προς όλους του συμμετέχοντες να το επισκεφτούν και να ενημερωθούν από τα Στελέχη της εταιρίας για τις νέες προτάσεις με ζωντανή επιίδειξη στο πλαίσιο της ανάδειξης της Σύγκλισης Σύγχρονων Τεχνολογικών Λύσεων.

Insert alt text here