Οιτη: Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, με θύμα επιχειρηματία- Με παρέα θα κυνηγούσαν αγριογούρουνα.

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα τραυματίσθηκε θανάσιμα 66άχρονος επιχειρηματίας από την Αθήνα, όταν το τζιπ που οδηγούσε έπεσε σε πλαγιά. Συμμετείχε σε παρά “γουρουνάδων” που ξεκίνησαν τα ξημερώματα από την Αθήνα, και προορισμό τις πλαγιές της Οίτης.

Ο 66άχρονος επιχειρηματίας Γιώργος Γερμανός, ξεκίνησε με παρέα κυνηγών, τα ξημερώματα της Κυριακής (01/11) από Αθήνα, για κυνήγι αγριογούρουνου, στην περιοχή της Οίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες τα αυτοκίνητα της παρέας ακολούθησαν διαφορετικές πορείες, για να καλύψουν τους πρόποδες της Οίτης.

Στο 2ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Αποστολιάς – Παύλιανης, μετά τα Καστέλια Φωκίδας, (01/11-05.45) το Mazda 4χ4 που οδηγούσε ο 66άχρονος επιχειρηματίας,- υπό αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής συνθήκες- παρεξέκλινε της πορείας του, ανετράπη με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο και να πέσει στην απότομη πλαγιά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η παρέα του 66άχρονου, του είχε συστήσει να ακολουθήσει εναλλακτική διαδρομή που οδηγεί στην Παύλιανη, ωστόσο ο 66άχρονος αν και με καταγωγή από τις Μηλιές Ηλείας,  διατηρούσε εξοχική κατοικία στην περιοχή της Παύλιανης, επέλεξε τη διαδρομή της επαρχιακής οδού, για να φράσει στο σημείο που είχαν ορίσει εξ αρχής η παρέα των κυνηγών.

Οι φίλοι του που ανησύχησαν όταν δεν απαντούσε στις κλήσεις τους, τον αναζήτησαν, και τον εντόπισαν βάρια τραυματισμένο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε εν ζωή από το σημείο, κατά τη μεταφορά του ωστόσο εξέπνευσε. Στο Νοσοκομείο Λαμίας, οι γιατροί επιβεβαίωσαν το θάνατό του.

Για τα ακριβή αίτια θανάτου του 66άχρονου Γιώργος Γερμανός, αναμένεται η νεκροψία νεκροτομή στη σορό, προκειμένου να εξακριβωθεί αν αποδίδεται σε παθολογικό αίτιο που προκάλεσε την απόλεια ελέγχου του οχήματός του, ή ο θάνατός του επήλθε συνεπεία του βαρύτατου τραυματισμού του από το τροχαίο.

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Γραβιάς.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport