Οικονομική Αστυνομία, "πήγε" ROMEO.

Συνελήφθησαν δύο “αυτοφωράκιδες”, αφού ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης απουσίαζε- εκκρεμεί σε βάρος του το  αυτόφωρο-, για παραβάσεις της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.Από τον έλεγχο στο νυχτερινό κέντρο «Romeo» τα ξημερώματα (14/09) από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας,  για παραβάσεις της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί 133αποδείξεις λιανικών συναλλαγών συνολικής αξίας 1.330 ευρώ. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο ιδιοκτήτης απουσίαζε,  σε βάρος εκκρεμεί το αυτόφωρο, ενώ εμφανίστηκε ως προσωρινά υπέυθυνος 57χρονος ο οποίος συνελήφθη..

Επίσης, διαπιστώθηκε παράβαση της εργατικής – ασφαλιστικής νομοθεσίας, καθώς στην επιχείρηση απασχολούνταν τριάντα έξι εργαζόμενοι, πέραν του δηλωμένου ωραρίου τους, ενώ δύο από αυτούς είχαν εγγραφεί και σε διαφορετική κατηγορία στους πίνακες προσωπικού, που επεδείχθησαν στη διάρκεια των ελέγχων.

Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε όιτ και ο χώρος στάθμευσης του κέντρου λειτουργούσε χωρίς άδεια και ο 39χρονος, υπεύθυνος του χώρου στάθμευσης της επιχείρησης, επίσης συνελήφθη. Επίσης διαπιστώθηκε ότι οι υπάλληλοι διευκόλυναν τη στάθμευση οχημάτων των πελατών σε δημόσιο χώρο καθώς και στα πεζοδρόμια περιμετρικά της επιχείρησης, απαιτώντας το ποσό των 10 € ως εισητήριο- βεβαιώθηκαν 56 περιπτώσεις-, χωρίς την έκδοση των προβλεπόμενων αποδείξεων, συνολικής αξίας 560€.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές.