Οι.. “Υπερήφανοι Ταραχοποιοί” στα σοβαρά επεισόδια με Αστυνομικούς των ΜΑΤ, τη 10η Ιουλίου

Κείμενο ανάληψης ευθύνης για τη συμμετοχή τους σε επιθέσεις σε βάρος Αστυνομικών των ΜΑΤ στην Πατησίων, τα ξημερωματα της 10ης Ιουλίου, ανήρτησαν σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου οι .. “Υπερήφανοι Ταραχοποιοί”

image

“Στις 9 Ιουλίου, ξημερώματα 10ης συμμετείχαμε στις επιθέσεις εναντίον των ένοπλων διασφαλιστών της τάξης, διατρανώνοντας την πρόθεση μας να μετατρέψουμε τον πλανήτη σ’ ένα διαρκές πεδίο μάχης.
Επιλέξαμε να φλογίσουμε τη νύχτα παρέα με άλλους τρελούς και εξεγερμένους υπενθυμίζοντας ακόμα μια φορά πως σε κάθε καταδίκη αναρχικών συντρόφων, για κάθε κατασταλτική επέλαση, για κάθε κρατική δολοφονία θα δίνονται ηχηρές απαντήσεις στους δρόμους της μητρόπολης και όχι μόνο”.

Με αναφορά στους τρομοκράτες της ΣΠΦ και των συλληφθέντων με βαρυ οπλισμό αντιεξουσιαστών στη ληστεια του Βελβεντού, οι συντακτες του κειμένου καταφέρονται στις δικαστικές αποφάσεις, “Το τελευταίο διάστημα το κράτος μέσω του δικαστικού πλοκαμιού έχει εξαπολύσει δριμεία επίθεση καταστολής εναντίων των αιχμαλώτων και καταζητούμενων συνεργών της Σ.Π.Φ και της υπόθεσης Βελβεντού. Κάθε καταδικαστικό πόρισμα και λίγη ακόμα βενζίνη που θα ξεχειλίζει το μπουκάλι. Κάθε ένας χρόνος κάθειρξης συντρόφων, χίλιες αφορμές για επίθεση”.
image

Με “καλεσμα” σε “Μαύρο Ιούλη”, οι συντακτες του κειμένου ανάληψης ευθύνης, σημειώνουν πως, “Ακόμα και τίποτα όμως απ’ αυτά να μην συνέβαινε, ο καναπές δεν θα μας χωρούσε, οι στιγμές της εξέγερσης είναι δικιά μας ρήξη με το υπάρχον (..) Οι νύχτες ανήκουν στους εξεγερμένους, οι δρόμοι στους δημιουργούς καταστροφής”..