«Οι θρασύδειλοι, υποτιθέμενοι επαναστάτες, με τις πράξεις τους στοχοποιούν την ίδια τη Δημοκρατία και τις αρχές της ισονομίας»

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής

Όπως επισημαίνεται στο κείμενο της συνδικαλιστικής ανακοίνωσης με αφορμή την εμπρηστική απόπειρα σε βάρος του παρέδρου της ΠΟΑΣΞΙΑ, «Ως ´Ενωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή άνανδρη ενέργεια, τοποθέτησης εμπρηστικού-εκρηκτικού μηχανισμού στην οικία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών κ. ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑ Ιωάννη.
Οι θρασύδειλοι, υποτιθέμενοι επαναστάτες, να γνωρίζουν ότι δεν κάμπτουνε το ηθικό και την πίστη των αστυνομικών που αγωνίζονται νυχθημερόν για την ασφάλεια της Πατρίδας μας και των πολιτών. Με τις πράξεις τους στοχοποιούν την ίδια τη Δημοκρατία και τις αρχές της ισονομίας και της ελευθερίας του λόγου.
Καλούμε την πολιτεία να θωρακίσει τον αστυνομικό ψηφίζοντας ως ιδιώνυμο έγκλημα κάθε εις βάρος του ενέργεια, με ποινές άμεσα εκτελεστές και χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα. Ήρθε επιτέλους η ώρα να μας αναγνωριστεί το δίκαιο , αυτονόητο και αυταπόδεικτο αίτημα μας που είναι το επικίνδυνο της εργασίας μας».

Για το Δ.Σ.