Οι Πυροσβέστες “βοήθησαν” τον Άγιο Βασίλη να μοιράσει δώρα

Στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων οι Πυροσβέστες “βοήθησαν” τον Άγιο Βασίλη να μοιράσουν δώρα στα παιδία.

“Στην ογκολογική Μονάδα Παίδων οι Πυροσβέστες συνόδευσαν και βοήθησαν τον Άγιο Βασίλη να μοιράσει δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί. Ίσως από τις δράσεις με την πλέον ζεστή αίσθηση”, σχολίασε ο πρόεδρο της ΕΑΠΣ Γιάννης Σταμούλης

Ο Άγιος Βασίλης άφησε το έλκηθρό του, ανέβηκε σε ένα κκόκκινο πυροσβεστικό βραχυονοφόρο όχημα και πήγε μαζι με ρην ΕΜΑΚ στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων για να μοιράσει δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται, υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους της 18αμελούς μπάντας του Πυροσβεστικού Σώματος. Ενώ τα στελέχη της ΕΜΑΚ με σχοινιά άρχισαν να κατεβαίνουν από την οροφή του κτηρίου και να μοιράζουν τα δώρα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Υποστράτηγος Νικόλαος Τόσκας, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Βασίλειος Καπέλιος, ο Περιφερειάρχης Αττικής Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γιόβας, ο Διοικητής της 1ης ΕΜΑΚ Αρχιπύραρχος Στέφανος Κολοκούρης, πυροσβέστες από τον 1ο Πυροσβεστικό σταθμό Αθηνών, ενω τη μπάντα διεύθυνε ο Αρχιμουσικός, Πυρονόμος Δημήτριος Κουνδουράκης. Παρόντες και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» κύριος Μανώλης Παπασάββας, η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ κυρία Τζωρτζίνα Έλληνα, η κυρία Έφη Έλληνα, μέλος του Συλλόγου, ο Επιστημονικός Διευθυντής του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ Δρ. Στέλιος Γραφάκος και η διευθύντρια του Ξενωνα “ΕΛΠΙΔΑ”, κυρία Άννα Παναγοπούλου.