«Οι λιμενικοί μου έσωσαν τη ζωή» | VIDEO

Συγκλονιστική ήταν η διάσωση τη στιγμή, όταν το αυτοκίνητό της έπεσε στη θάλασσα ενώ προσπαθούσε να βγει από πλοίο, που είχε καταπλεύσει στο λιμάνι της Κυλλήνης.

Το δυνατό μπουρίνι που χτύπησε το πλοίο τη στιγμή της αποβίβασης οχημάτων και επιβατών, έσπασε τους κάβους με αποτέλεσμα το πλοίο να κινδυνέψει να χτυπήσει στο προβλήτα και το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας να καταλήξει στη θάλασσα.

Τους δύο λιμενικούς, που της έσωσαν τη ζωή κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ευχαρίστησε η Μένη Κουμαριώτη – Γεράκη, η γυναίκα που χθες το απόγευμα είδε το αυτοκίνητό της να καταλήγει στη θάλασσα από το πλοίο Fior di Levante στο λιμάνι της Κυλλήνης. Ενώ ζήτησε να αποδοθούν τιμές σε αυτούς από την υπηρεσία τους, σχολιάζοντας πως όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν κι αυτούς θα υπάρχουν και ανθρώπινες ζωές.

«Ευχαριστώ τους δύο λιμενικός. Πρέπει να αποδοθούν τιμές. Ειδικά ο κ. Θοδωρής με έσυρε έξω από το αυτοκίνητο, όπως είδατε και στο βίντεο και μου έσωσε τη ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά η οδηγός. Η ίδια δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για το περιστατικό, καθώς αυτή τη στιγμή οι έρευνες από τις αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Κελευστής ΛΣ, Θοδωρής Σκαλτσάς, περιέγραψε πώς βρέθηκε μαζί με τον συνάδελφό του Παναγιώτη Μουζίνη δίπλα στη γυναίκα και κατάφεραν να την τραβήξουν έξω από το όχημα.