“Οι επόμενες ανακοινώσεις σας, να είναι για ενημέρωση των Αστυνομικών σε θέματα που ανάγονται τη συνδικαλιστική σας αποστολή!”

Την άποψή του, εκφράζει ένστολος με αφορμή δηλώσεις και ανακοινώσεις με εκατέρωθεν αντιδικίες μεταξύ εκλεγμένων εκπροσώπων των Αστυνομικών

“Το τελευταίο διάστημα παρακολουθώ εμβρόντητος το συνδικαλιστικό ξεκατίνιασμα που λαμβάνει χώρα μέσα από τις σελίδες αστυνομικού ενδιαφέροντος! Συνδικαλιστές που δεν διεκδικούν γιατί περνάμε δύσκολα οικονομικά , συνδικαλιστές που “δωρίζουν” δώρα για τα οποία δεν πάλεψαν, “πόλεμος” κομματικών παρατάξεων, έναν πρωτόγνωρο διαχωρισμό των αστυνομικών σε μάχιμους και μη μάχιμους και όλα αυτά και πολλές άλλες “ομορφιές” εν μέσω δύο πολύ κρίσιμων μαχών, παράλληλα με την σκληρή αστυνομική καθημερινότητα. Κύριοι τα εν οίκω μη εν δήμω, αν θέλετε να τσακώνεστε για τους δικούς σας λόγους – τονίζω τους δικούς σας λόγους – να το κάνετε πίσω από τις κλειστές πόρτες των συνεδρίων σας! Mην χαλάτε την εικόνα που φτιάχνουν με τον ιδρώτα τους κ με κίνδυνο την υγεία τους οι αστυνομικοί μας αυτή την κρίσιμη περίοδο για την χώρα!
Οι επόμενες ανακοινώσεις σας ατομικά ή συλλογικά εύχομαι να είναι για την ενημέρωση των αστυνομικών σε θέματα που ανάγονται στην συνδικαλιστική σας αποστολή!”, καταλήγει ο Ανθυπαστυνόμος της ΕΛΑΣ.