“Οι εντολές για ενίσχυση της ΔΙ.ΑΣ και τα μηνύματα που τους κατευθύνουν σε ..άρνηση”

Το κείμενο έχει αποσταλεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Nantiareport.gr

….”Πρόσφατα στις Υπηρεσίες διαβιβάστηκε διαταγή για απογραφή προσωπικού και εκδήλωση ενδιαφέροντος για ένταξη στη νεα ΔΕΛΤΑ. Μέχρι στιγμής -όπως προκύπτει και από μεταξύ μας συζητήσεις- η εκδήλωση ενδιαφέροντος δείχνει να είναι κατώτερες των προσδοκιών….  του Αρχηγείου.

Και μπορεί οι φυσική και πολιτική ηγεσία – ως εμπλεκόμενοι στις αποφάσεις για τη Δημόσια Ασφάλεια- να έχουν αποφανθεί ότι η διάλυση της ΔΕΛΤΑ επέφερε πλήγμα στο αίσθημα ασφάλειας του πολίτη, και πρόθεση του Υπουργού να ειναι η επαναφορά για τα «παπάκια», και το «άβατο» των Εξαρχείων να γίνει πάλι μέρος της πόλης για όλους τους πολίτες, με ενίσχυση της Αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή, ωστόσο δεν έχουν όλοι οι “άμεσα και έμμεσα” εμπλεκόμενοι…..

Και δεν ειναι “απρόθυμοι οι Αστυνομικοί να στελεχώσουν τη νέα ΔΕΛΤΑ”, αλλά οι “εκ των εσω” παρεμβάσεις είναι αρκετά “δεσμευτικές” για να ανταποκριθούν θετικά. Καθώς με μηνύματα που λαμβάνουν στα κινητά τους τηλέφωνα (;) οι συνάδελφοι της πρώην ΔΕΛΤΑ καλούνται να μην ανταποκριθούν στις Υπηρεσιακές μεταβολές που θα τους φέρουν να στελεχώνουν τη νέα μάχιμη Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ καθώς η Διοίκηση της θα είναι

…… ο “εχθρός” της ΕΛ.ΑΣ είναι εκ των έσω”…..