“Οι χρήστες κάνναβης (χασίς) είναι εκ φύσεως αντιεξουσιαστές”

Κείμενο όπως διαβιβάστηκε* στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Nantiareport.gr

“Είναι απόλυτα αποδεκτό να αντιμετωπίζει η πολιτεία ( και έτσι πρέπει ) τους συστηματικούς χρήστες κάνναβης – για τους οποίους ο λόγος – ως ασθενείς και τους περιστασιακούς ( που είναι η πλειοψηφία ) ως εν δυνάμει ασθενείς . Είναι επίσης  κοινά αποδεκτό ότι , οι ψυχικά αδύναμοι είναι εκείνοι «που μπαίνουν» εύκολα και πρώτοι στον κόσμο της ναρκοκουλτούρας βάζοντας σε περιπέτειες τη ζωή τους  . Όλοι οι άνθρωποι  άλλωστε ( σύμφωνα με τη γνωστή έρευνα του ερευνητικού κέντρου ORYGEN ) είναι ευάλωτοι σε αλλαγές στον εγκέφαλό τους , σε προβλήματα με τη μνήμη και  σε εμφάνιση ψυχολογικών διαταραχών εάν καπνίζουν μαριχουάνα συστηματικά και μακροπρόθεσμα .

Οι μισοί από τους χρήστες άλλωστε ( που πήραν μέρος στην έρευνα αυτή ) ανέφεραν οι ίδιοι ότι εκδήλωσαν παράνοια και έλλειψη κοινωνικοποίησης .

Τι σημαίνει αυτό ;

Εάν οι συστηματικοί χρήστες κάνναβης στο Λεκανοπέδιο Αττικής είναι π.χ 100.000 , οι 50.000 θα έχουν συμπεριφορά μπαχαλάκηδων , χούλιγκαν , αντιεξουσιαστών γενικότερα  και θα είναι ευάλωτοι να ενταχτούν σε  « οργανώσεις των άκρων » με κύριο χαρακτηριστικό τη βία και την απείθεια στους νόμους .

Τι κάνει η πολιτεία που αγνοεί τη σχέση αυτή  ;

Η πολιτεία δυστυχώς έχει  χάσει αυτόν τον πόλεμο και πλέον , προσπαθεί να τον ρυθμίσει – διαχειριστεί την «πραγματικότητα των ναρκωτικών » μετατρέποντας εαυτό σε διαχειριστή της πρέζας  μέσω της νομιμοποίησης,  της «ιατρικής χρήσης »και αναποτελεσματικά , μέσω της δημιουργίας κέντρων σωματικής αποτοξίνωσης, κέντρων βραχείας φιλοξενίας άστεγων χρηστών κ.α

Λάθος κατεύθυνση που δείχνει παραδοχή και θέτει τους βαρόνους ναρκωτικών , «αξιοσέβαστους »παίκτες σε μια παρτίδα θανάτου.

Γιατί ; Άλλο η ρύθμιση μιας κατάστασης που υπάρχει γιατί έχει ξεφύγει εξαιτίας της χρόνιας αδυναμίας της πολιτείας να εξαλείψει τους εμπόρους ναρκωτικών κι άλλο νομιμοποίηση  και  ελεύθερη διάθεση της Ιατρικής κάνναβης.

Η κόκκινη γραμμή ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΗ . { H  πολιτεία είναι υποχρεωμένη να προστατεύει τους ψυχικά αδύναμους και όχι να τους δώσει ελευθερία στη καταστροφή τους }

Η διάδοση της χρήσης της κάνναβης με τον ένα ή τον άλλο τρόπο , προκαλεί θανάσιμα τραύματα στην κοινωνική ομαλότητα , αφού συνιστά

1-Κοινωνική αδυναμία που παραλύει πολλούς ανθρώπους

2-Ψευδαίσθηση ότι επειδή καπνίζουν , βελτιώνουν την ζωή τους ενώ στην πραγματικότητα , γίνονται πελάτες σε ένα  τεράστιο Σούπερ Μάρκετ κάθε λογής ναρκωτικών .

Μόνο η αστυνομία και η δίωξη των ναρκωτικών , μπορεί να κτυπήσει το κακό στην ρίζα του ειδάλλως , θα φτάσουμε σε μια κοινωνία βίας και αντιεξουσιαστών , όπου το κράτος , θα πολεμά με το παρακράτος ως ίσο προς ίσο , πραγματικότητα που  αμήχανα , ήδη βλέπουμε να διαμορφώνεται

Κτυπήστε λοιπόν  το θάνατο της κοινωνίας , εκεί που πρέπει.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

_______

* Το Nantiareport.gr δημοσιεύσει το κείμενο όπως διαβιβάστηκε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του, χωρίς να παίρνει θέση μεταξυ των απόψεων οπως εκφράζονται απο τους συντάκτες του.