Όχημα διεμβόλισε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ- Καταδίωξη του υπαίτιου οχήματος

Καταδίωξη σε αναζήτηση οχήματος, ο οδηγός του διεμβόλισε περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

(29/01-05.20) Παρά την άμεση κινητοποίηση πληρωμάτων της ΕΛΑΣ, ο οδηγός του επιβατικού Toyota corolla με ελιγμό αιφνιδιασμού, ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε της καταδίωξης. Συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης και για τo BMWx5.

____________

Εντοπίσθηκε στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου το κλεμμένο BMWx5 οι επιβαίνοντες νωρίτερα είχαν διαπράξει ληστεία σε περίπτερο.

____________

Εμπρόθετη πρόσκρουση σε περιπολικό όχημα της Άμεσης Δράσης στο ύψος της Λιοσίων στις Τρεις Γέφυρες (29/01-04.55) προκάλεσε οδηγός επιβατικού οχήματος, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα Ρομά- πιθανών αλλοδαποί -.

Είχε προηγηθεί ληστεία σε περίπτερο με τους δραστες επιβαινοντες σε BMWx5 με αυτοσχεδια ροπαλα να εχουν αποσπάσει χρήματα. Το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης μετέβη με σήμα κέντρου, όταν ο οδηγός γκρι Toyota Corolla με τέσσερις συνεργούς του επιβαίνοντες, επιχείρησε με απωθητικό ελιγμό να διαφύγει του εγκλωβισμού και τη σύλληψη, από το πλήρωμα της ΕΛΑΣ και διεμβόλισε εμπρόθετα το περιπολικό.

Ο οδηγός του υπαίτιου οχήματος, με επικίνδυνους ελιγμούς και επιθετική οδήγηση, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη.

Άμεση η ανταπόκριση πληρωμάτων της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας, ακολούθησε καταδίωξη του -γκρι- Toyota corolla με τον οδηγό να κινείται προς Αγίους Αναργυρους.

Λίγο αργότερα, μια δεύτερη περίπτωση ληστείας σε περιπτερο με τους δράστες επιβαίνοντες σε μαύρο BMWx5 το οποίο απασχολεί ως κλεμμένο (νωρίτερα σήμερα) από το Φάληρο, προκάλεσε εν νέου κινητοποίηση των πληρωμάτων της ΕΛΑΣ, με την εκτίμηση οτι πρόκειται για Ρομά, μέλη της ίδιας εγκληματικής ομάδας, που λειτουργούν με διαφορετική σύνθεση, χωρίς ωστόσο να έχουν εντοπισθεί.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια