Ο Υπαστυνόμος πέρναγε αυτόφωρο και η Υπηρεσία τον είχε επικεφαλής διμοιρίας στη Ρηγίλλης

Ανώτερος Αξιωματικός ζήτησε στον Υπαστυνόμο να επιστρέψει σπίτι του και το πρωί κλιμάκιο του Εσωτερικών Υποθέσεων προχώρησε σε κατ’ οίκον έρευνα και ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Ωστόσο η Υπηρεσία του αγνοούσε τη σύλληψή του.

Η υπόθεση του Υπαστυνόμου της ΥΜΕΤ / ΔΙΑΤ, έχει προκαλέσει αναστάτωση στη ΔΙΑΤ και στην ΕΛ.ΑΣ με τα “καμώματα” του καθως δεν ειναι η πρωτη φοράπου.. απασχολεί.

Με “πλαστές” πινακίδες από το 2012 κυκλοφορούσε το όχημά του ο Υπαστυνόμος της ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, αν και ο Υπαστυνόμς της ΥΜΕΤ / ΔΙΑΤ ο οποίος εντοπίσθηκε (11/01) σε υπηρεσία έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, να εχει προσαρμόσει στο όχημά του, πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ιδιοκτησίας Αλβανού, συνελήφθη από το Εσωτερικών Υποθέσεων και οδηγήθηκε (11/01) στο αυτόφωρο, η Υπηρεσία του, “αγνοούσε” τη σύλληψή του και στο σύστημα καταγραφής υπηρεσιών για το ένστολο προσωπικό (Pol) ειχε παραχωρηθεί ότι εργάζεται ως “πρωτος” επικεφαλής Αξιωματικός διμοιρίας στη Ρηγίλλης.

Η υπηρεσιακή “αστοχία” υπέπεσε στην αντίληψη Αστυνομικού ο οποίος είχε ενημερωθεί για το περιστατικό με τον Αξιωματικό της Υπηρεσίας του, όταν ζήτησε ενημέρωση για την υπηρεσία της επόμενης ημέρας. Εκεί άκουσε οτι επικεφαλής ήταν  ο Αξιωματικός ο οποίος το πρωί (11/01) είχε συλληφθεί από το Εσωτερικών Υποθέσεων. Στο ενδεχόμενο “απουσίας” του Υπαστυνόμου,  κρίθηκε σκόπιμο να…. προστεθεί στο σύστημα καταγραφής υπηρεσιών για το ένστολο προσωπικό (Pol) και δεύτερος ως επικεφαλής προκειμένου να “διορθωθεί” η υπηρεσιακή “αστοχία”.