“Ο Μπαλαούρας αντι να φώναζει “φρουρά” θα έπρεπε να εχει πάρει τηλέφωνο το Φρούραρχο να στείλει Αστυνομικούς, και οχι να φωνάζει συνέχεια”..

Επειδή έχουμε συνηθίσει να σχολιάζουμε όσα βλέπουμε χωρίς απαραίτητα να ξέρουμε.. Ένας έμπειρος πολιτικός συντάκτης “αποσαφηνίζει” τα όσα είδαμε κι ακούσαμε στο κανάλι της Βουλής, για τη… “Φρουρά!.. φρουρά!”.. του Μπαλαούρα.

Σχόλιο άποψη Γιάννης Σιδέρης, πολιτικός συντάκτης

Αποσαφήνιση: Επειδή πολλή φασαρία γίνεται γιατί φώναζε ο Μπαλαούρας, “Φρουρά “; και δεν ερχόταν:

Η φρουρά της Βουλής δεν κάθετε έξω απο την αίθουσα του Κοινοβουλίου, δεν εχει δουλειά εκεί. Βρίσκεται στην πύλη με στολές και στο προαύλιο με πολιτικά . Έξω απο το κοινοβούλιο, σε κάθε πλευρά του, στους 4 διαδρόμους, ειναι από ένας αστυνομικός. Δεν ειναι σίγουρο οτι άκουσαν τον Μπαλαουρα, καθώς υπαρχει κάποια ηχομόνωση και ο,τι λέγεται στην αίθουσα δεν ακούγεται στο διάδρομο.

Ο Μπαλαούρας αντι να φώναζει “φρουρά” θα έπρεπε να εχει πάρει τηλέφωνο τον φρούραρχο να στείλει αστυνομικούς, και οχι να φωνάζει συνέχεια και -μάλλον – να μην ακούγεται. Αυτα από εμπειρία.
Up: Μου λενε οτι μπήκαν κανα δυο αστυνομικοί του διαδρόμου που φοράνε πολιτικά αλλα λογω μη στολής ο Μπαλαούρας δεν τους πηρε πρέφα (επαναλαμβάνω, εμπειρία κατέθεσα , δεν ήμουν εκεί)”.

Κι επειδή το ρεπορτάζ έχει συνέχεια επανέρχεται ο πολιτικός Συντάκτης, Γιάννης Σιδέρης και προσθέτει στην ενημέρωση για την αντίδραση του Μάκη Μπαλαούρα.

“Νεώτερα: Σύμφωνα με ενημέρωση του ίδιου του Μπαλαουρα σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες: Την ώρα που φώναζε, μπήκαν δυο αστυνομικοί απο αυτούς του διαδρόμου. Επειδη φοράνε πολιτικά, και μεσα στο πανδαιμόνιο, αρχικά δεν έγιναν αμέσως αντιληπτοί απο τον ίδιο ( εντάξει μεσα το πανδαιμόνιο γίνονται αυτα ) Οι ίδιοι τον πλησίασαν και του ειπαν είμαστε εδω, τι θελετε να κάνουμε. Τους απάντησε να τον βγάλετε έξω ( Εν τω μεταξύ φωνές υπήρχαν, ξύλο δεν έπεσε. Απλώς μετά ο Κασιδιάρης φώναζε κάτι αισχρά για Δένδια που δεν γράφονται)”.