Ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως πρόεδρος των Πακιστανών έδινε οδηγίες αποφυγής σύλληψης, μετά την επίθεση στη νεαρή γυναίκα στην Αγία Μαρίνα

Δηλώνει και αυτοπροσδιορίζεται ως πρόεδρος των Πακιστανών στην Ελλάδα,  επί ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε σε Κυβερνητικές επιτροπές και εμφανίζεται πάντα όταν Πακιστανοί συλλαμβάνονται από την Αστυνομία για ποινικά αδικήματα ως υπερασπιστής τους

Η σεξουαλική επίθεση στη νεαρή γυναίκα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου (06/06) είχε ως δράστες έξι λαθρομετανάστες από το Πακιστάν, εκ των οποίων συνελήφθησαν δύο και ένα ζητούνται τέσσερις ομοεθνείς τους. Όπως δήλωσε η Υφυπουργός Μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη, οι δύο συλληφθέντες Πακιστανοί είναι λαθρομετανάστες ενω ο 20χρονος ήταν .. αχαρτογράφητος.

Ο Τζαβέντ Ασλάμ αυτοπροσδιορίζεται ως πρόεδρος των Πακιστανών στην Ελλάδα επί ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε σε Κυβερνητικές επιτροπές και εμφανίζεται πάντα όταν Πακιστανοί συλλαμβάνονται από την Αστυνομία για ποινικά αδικήματα ως υπερασπιστής τους. Ενώ πρόσφατα έλαβε καθεστώς “πρόσφυγα” από την τριμελή επιτροπή Ασύλου, καθώς βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα, ωστόσο έχει ασκηθεί έφεση κατά της απόφασης και εκκρεμεί.

Ενώ οι αστυνομικοί του ΤΑ Κρωπιας αναζητούσαν τους τέσσερις Πακιστανούς δράστες στη σεξουαλική επίθεση σε βάρος της νεαρής γυναίκας στη παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου ο Τζαβέντ Ασλάμ, με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έδινε οδηγίες προς τους Πακιστανούς λαθρομετανάστες χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, διαβιουντες στη Χώρα, πως να αποφύγουν τη σύλληψη απο την Αστυνομία.

Το μήνυμα του Τζαβέντ Ασλάμ στο facebook, με οδηγίες αποφυγής συλληψης για τους Πακιστανούς λαθρομετανάστες χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.