Ο αβάσταχτος "συγγραφικός οίστρος" του τρομοκράτη.

Κατάδικοι για τρομοκρατικές ενέργειες, τα μέλη της 17Ν, έγκλειστοι στις φυλακές Κορυδαλλού, και ο καταδικος τρομοκρατης από τα Διαβατά, Νίκος Μαζιώτης, βρίσκονται σε “πόλεμο.. επιστολών”, με το Μαζιώτη να αναφέρει, «Καταδότες και αποκηρύσσαντες οι Τζωρτζάτος και Γιωτόπουλος».

“Ο “χώρος” βρίσκεται σε διάσπαση, μεταξύ τους έχουν διαφοροποιήσεις, και αυτό φαίνεται από τις ενέργειες, στις επιστολές τους, αλλά και τα “καλέσματα σε σύμπραξη” στις προκηρύξεις τους” αναφέρουν Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που έχουν χειριστεί τις υποθέσεις τους.
Με ένα ακόμα κείμενο του ο Νίκος Μαζιώτης, απευθύνει “ανοιχτό κάλεσμα” σε συνέλευση αλληλεγγύης για όλους «τους πολιτικούς κρατούμενους και φυλακισμένους αγωνιστές».
Στο κείμενο απευθύνεται σε «καταδότες και αποκηρύσσαντες», για τους Τζωρτζάτο και Αλεξανδτο Γιωτόπουπουλο «Η αλληλεγγύη έχει ένα μόνο πολιτικό κριτήριο, ότι οι κρατούμενοι κι οι μορφές δράσης που επέλεξαν όπως ο ένοπλος αγώνας, το αντάρτικο κι οποιαδήποτε άλλη μορφή δράσης για τα οποία βρέθηκαν στην φυλακή είναι μέρος του κοινού αγώνα και του κινήματος για την ανατροπή του κεφαλαίου και του κράτους, για την Κοινωνική Επανάσταση. Αυτοί για τους οποίους δεν ισχύει αυτό το κριτήριο είναι οι καταδότες και οι αποκηρύσσαντες, όπως ο Τζωρτζάτος που κατέδωσε συντρόφους του στην υπόθεση της 17Ν, χωρίς πίεση, βία και βασανιστήρια και ο Γιωτόπουλος που καταδίκασε την δράση της 17Ν στο δικαστήριο».
Ο κατάδικος τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης, από τις φυλακές Διαβατών όπου κρατείται, μέσα από τον διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ελέυθερων ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, υπογράφει κείμενο, ως μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, όπως διευκρινίζεται στην ανάρτηση, «προς όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες του Αναρχικού/ Αντιεξουσιαστικού χώρου να συμμετέχουν και να στηρίξουν το εγχείρημα αυτό» και προτείνει το “μετασχηματισμό της σε μια συνέλευση αλληλεγγύης” στο σύνολο «των πολιτικών κρατουμένων και φυλακισμένων αγωνιστών» όπως χαρακτηρίζει τους κατάδικους τρομοκράτες και των ομοϊδεατών του.
Ο έγκλειστος τρομοκράτης αναφέρεται στην νομοθέτηση των φυλακών τύπου Γ ως «μια αναμενόμενη εξέλιξη στην κατασταλτική επίθεση του κράτους εναντίον των ενόπλων Επαναστατικών Οργανώσεων, εναντίον της ένοπλης δράσης», σαν συνέχεια νομοθετικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου δεκατέσσερα χρόνια.
..μέχρι την επόμενη φορά που θα “ανοίξει διάλογο” ο κατάδικος τρομοκράτης έγκλειστος στα Διαβατά, για τρομοκρατικές δράσεις του Επαναστατικόυ Αγώνα, Νίκος Μαζιώτης, με όσα ο ίδιος από ιδεολογική άποψη, “απορρίπτει”..

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport