Ο αποχαιρετισμός ενός Στρατηγού- “Τετελεσμένο το γεγονός των Κρίσεων και θα δούμε αν είναι στοχευμένο”

Επ’ αφορμή της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην έδρα της Υπηρεσίας ο Υποστράτηγο- συντονιστή ΠΥ, Πειραιά Θεοδόση Δημακογιάννης, αποχαιρέτησε το προσωπικό, καθώς στις Κρίσεις κρίθηκε… απόστρατος.

Όπως επισημαίνει αν και ο ίδιος δεν είχε ενημερωθεί Υπηρεσιακά, έμαθε για την αποστρατεία του, από διαρροές σε δημοσιεύματα, «Ζήτησα κατ’ ιδίαν από τον κ. Αρχηγό τη διάψευση η οποία δεν έγινε ποτέ.. Δεν έχει διαψευστεί επίσημα, αρα θεωρώ τετελεσμένο το γεγονός των Κρίσεων, και της αποστρατείας μου.. Τετελεσμένο. Και θα δούμε αν είναι στοχευμένο.. Γιατί πιστεύω όταν αυτά τα πράγματα μένουν μετέωρα, χαλάει η συνοχή του Σώματος. Πιστέψτε με, το αγαπάω πάρα πολύ …», ανέφερε χωρίς περιστροφές στο λόγο του, ο Ανώτατος Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, Θεοδόσης Δημακόγιαννης.

Η τοποθέτηση του Υποστρατήγου του ΠΣ, δεν αφήνει πολλά περιθώρια, ακόμα και για τους πιο δύσπιστους … για τι ακριβώς είχε προηγηθεί και πώς κατέληξε να ενημερωθεί από διαρροές για την απόφαση της ηγεσίας να κριθεί “ευδοκίμως τερματίσσας τη σταδιοδρομία του”, όπως αναφέρονται στα επίσημα έγγραφα, μετά το πέρας της διαδικασίας των Κρίσεων οι απόστρατοι Αξιωματικοί…