«Ντροπή γι’ αυτους που για ένα καπρίτσιο, βγήκαν να διαδηλώσουν. Τι θα απαντάει ο Αστυφύλακας όταν οι πολίτες θα επικαλούνται το σημερινό φιάσκο;»

Τις σκέψεις του ένστολου προσωπικού της ΕΛΑΣ παραθέτει Αστυνομικός συνδικαλιστής και διερωτάται  για την επόμενη ημέρα όταν “πολίτες θα επικαλούνται το σημερινό φιάσκο”

«Ντροπή γι’ αυτους που σήμερα για ένα καπρίτσιο- και ας παρεξηγηθώ-, μη σεβομενοι τους εκατοντάδες νεκρούς από την πανδημία, τους χιλιάδες ασθενείς και ιατρούς που δίνουν μάχη στα νοσοκομεία και τους εκατομμύρια πολιτών που τηρούν ευλαβικά τα μέτρα, βγήκαν να διαδηλώσουν.

Οι αγώνες δίνονται καθημερινά και όχι εθιμοτυπικά για πολιτική εκμετάλλευση.

Ντροπή για αυτούς που άλλα έλεγαν από το βήμα της Βουλής και άλλα τελικά έπραξαν. Τι άλλαξε από το “απαγορευονται οι συγκεντρώσεις”;
Νόμοι αλά καρτ που εφαρμόζονται στον απλό λαό, αλλά όχι στους αρχηγούς κομμάτων, σε βουλευτές και στους κομματικούς τους στρατούς;

Και στη μέση πάλι η Αστυνομία.
Από αύριο τι θα απαντάει ο Αστυφύλακας που θα είναι στον δρόμο για ελέγχους όταν οι πολίτες θα επικαλούνται το σημερινό φιάσκο;
Να φανταστώ συστάσεις και χρόνια πολλά;;
Το πλήγμα σήμερα για το Αστυνομικό Σώμα είναι τεράστιο και αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες και θα το ζήσει ο αστυνομικός του πεζοδρομίου.
Γιατί αυτοί που λαμβάνουν τις αποφάσεις κλεισμένοι σε 4 τοίχους όχι μόνο δεν θα καταλάβουν το τι κακό έκαναν με τις αποφάσεις τους, αλλά θα συνεχίσουν να ζουν εγκλωβισμενοι στο ΕΓΩ τους και στις φιλοδοξίες τους.
Λέγαμε ότι μέσα από την πανδημία θα βρούμε και πάλι το δρόμο μας..
Δυστυχώς οδηγούμαστε σε έναν ακραίο διχασμό με την υπογραφή των περισσότερων πολιτικών κομμάτων
Καληνύχτα Ελλάδα. Καληνύχτα ΕΛ.ΑΣ.

Υ.Γ. Δεν περιμένω καμία ανάληψη ευθύνης από κανέναν. Η αξιοπρέπεια και η ευθιξία έχουν εξαφανιστεί χρόνια τώρα», σχολιάζει ο Οργανωτικός Γραμματέας της ΕΑΥΘ, Μιλτιάδης Χατζηανεστιάδης.