Νότης Σφακιανάκης: «Το ηθικό δίδαγμα, το κράτος του κ@λου για όλους εμάς, εκθέτει πρόσωπα προς όφελος του σαθρού συστήματος»

Την πρώτη του “εμφάνιση” μετά την σύλληψη και την άσκηση Ποινικής Δίωξης σε βάρος του, ο λαϊκός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, τοποθετήθηκε δημόσια, ωστόσο στη συνέχει περιόρισε το κοινό, στο δημόσιο λογαριασμό του διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα

Τη δική του εκδοχή, ως προσωπική απάντηση, μετά την σύλληψή του και την μεταγωγή του στην Εισαγγελία, παρέθεσε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Νότης Σφακιανάκης, ωστόσο αμέσως μετά ο λαϊκός τραγουδιστής, έκλεισε το λογαριασμό του.

Σε αυτή την προσωπική μαρτυρία, ο Νότης Σφακιανάκης αναφέρει, «Η αγάπη σας χρόνια τώρα εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή! Το ηθικό δίδαγμα όμως της ιστορίας, πως το κράτος του κ@λου αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας λειτουργούν με γνώμονα το διαίρει και βασίλευε προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές. Απεναντίας για όλους εμάς τους υπολοίπους μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελος του σαθρού συστήματος, κερδίζοντας νούμερα “ευρά” γελοιοποιώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Υ.Γ.1 Μην μασάτε με τη μαλακία που μας πασάρουν. / Υ.Γ.2 Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και ιστορίες σας που με φιμώνει το Instagram».