“Νωπές οι ευχές αξιωματικών για χρόνια πολλά, κάνοντας μας να αναρωτιόμαστε μας μεταξύ μας, ποιος δουλεύει ποιόν”

Με αφορμή την 6η Δεκέμβρη σε επανάληψη των υπηρεσιακών σχεδιασμών για το Πολυτεχνείο, για τους Αστυνομικούς οι οποίοι βρίσκονται στο δρόμο, οι τρεις συνάδελφοί τους που έχουν καταλήξει νοσούντες από covid, του προκαλούν προβληματισμό για τις εντολές που εκδίδονται αφού όπως σημειώνουν, “ήταν απλά Κυριακή”!

«Θρηνούμε 3 συναδέλφους νεκρούς από covid και συνεχίζουμε να είμαστε εκτεθειμένοι καθημερνά σε ομάδες λαμβάνοντας μέτρα ή μένοντας επιφυλακή ενώ απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις εν μέσω πανδημίας. Το ζήσαμε στο πολυτεχνείο και μας έκαναν και κήρυγμα διαδικτυακά ότι είμασταν πολύ κοντά μεταξύ μας.. οι ίδιοι που παραβίασαν το νόμο, ενώ ταυτόχρονα το κράτος.. έκλεισε τα μάτια.. και τα αυτιά του αφήνοντας έκθετους όλους μας.
Νωπές στα μάτια μας οι ευχές αξιωματικών για χρόνια πολλά.. κάνοντας μας να αναρωτιόμαστε μας μεταξύ μας ποιος δουλεύει ποιόν… Από τη μια πίεση για απόδοση ελέγχων και βεβαίωση παραβάσεων στο προσωπικό και από την άλλη ήταν απλά Κυριακή… Εις αύριο τα σπουδαία.. Καλή δύναμη σε όλους μας», σχολιάζει συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ.