ΝΟΜΙΚΗ: Οι καταληψίες της Νομικής βανδάλισαν τον ΙΝ Αγ.Αναργύρων.

Βανδάλισαν, έσπασαν και έκλεψαν το ιστορικό εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων στον πεζόδρομο της Νομικής οι ιεροσυλοι καταληψίες της Νομικής.

image

Σπασμένα στασίδια, βανδαλισμός στην Αγία Τράπεζα, κλοπή ιερών σκευών και ταμάτων από τις εικόνες στο εσωτερικό του Ιερού Ναού ήταν η εικόνα που αντίκρισε η νεοκόρος του Ναού (16/03).
image

Οι ιερόσυλοι έκλεψαν το φιλόπτωχο και ιερά σκεύη απο την Αγία Τράπεζα, ενώ προκάλεσαν και εκτεταμένες καταστροφές στον Ναό. Ενώ και στους δρόμους περιμετρικά της Νομικής, βρίσκονται πεταμένα έγγραφα τα οποία οι βάνδαλοι, αφήρεσαν από τα γραφεία της Σχολής.
image

Οι βάνδαλιοι ιερόσυλοι, προκάλεσαν τις καταστροφές, τα ξημερώματα της Κυριακής (15/03). Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και τέσσερα πλημμελήματα- για τα αδικήματα αφορούν το κακούργημα της διακεκριμένης κλοπής πραγμάτων αφιερωμένων στη θρησκευτική λατρεία από τόπο προορισμένο γι’ αυτή, και τα πλημμελήματα της φθοράς κατά συρροή, εμπρησμό κατ’ εξακολούθηση (για τον εμπρησμό αυτοκινήτων), διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής υπηρεσίας και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

image

Το κτίριο της Νομικής Σχολής Αθηνών, τελει υπο κατάληψη από την Παρασκευή (13/04) όταν αντιεξουσιαστές εισέβαλλαν με κουκούλες κρανη και ρόπαλα, εκδίωξαν τους φοιτητές από τη Σχολή.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport