Νίκαια: ΤΩΡΑ- Καταγγέλει την εξαφάνιση του 4άχρονου γιου του, ύστερα από ενημέρωση της βιολογικής μητερας

Στο ΤΑ Νίκαιας καταγγέλλει τη Ρωσίδα σύντροφό του, και δηλώνει την εξαφάνιση του 4 ετών γιου τους.

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας

Παρουσιάστηκε στο ΤΑ Νίκαιας, και δήλωσε ύστερα από επικοινωνία με τη Ρωσίδα τέως σύντροφο του, η οποια τον ενημερώσει για την εξαφάνιση του νηπιου γιου τους.
Όπως ανέφερε ο 57άχρονος βιολογικός πατέρας του 4άχρονου, επικοινωνησε μαζί του η 41άχρονη βιολογική μητερα του ανήλικιου η οποία τον ενημέρωνε ότι ασυνόδευτο το 4άχρονο αγόρι εξαφανίζεται από το Σταθμό του ΗΣΑΠ Αμαρουσίου (ΚΗΦΙΣΙΑ), και ζητούσε την ενημερώσει αν είχε παραλάβει το μικρό.
Ο άνδρας έσπευσε άμεσα και ενημέρωσε το τοπικό Αστυνομικοί τμήμα, και δήλωσε εξαφάνιση για τον γιο του, καθώς δεν κατέστη δυνατή εκ νέου η επικοινωνία με τη Ρωσίδα βιολογική μητέρα του. Αστυνομικοί του ΤΑ Νικαίας, υπέβαλλαν αίτημα στην Εισαγγελία για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμενου να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 41άχρονης Ρωσίδας, η οποία μετά την επικοινωνία προς ενημέρωση για τον ανήλικα, στο 57άχρονο, δεν εχει εντοπισθεί η παρουσία της, προκειμένου να προσαχθεί και να εξετασθεί για όσα γνωρίζει για την υπόθεση.
Το όνομα του αγοριού είναι  Αγγελος, 4 ετών, φορούσε κίτρινο μπουφαν, έχει  πράσινα μάτια, ξανθά μαλλιά, και ανοιχτό δέρμα. Εξαφανίστηκε στον περιοχή ΗΣΑΠ Αμαρουσίου.
Έκκληση απευθύνεται σε όποιον μπορεί να γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά να επικοινωνήσει άμεσα με το 100 ή τις Αρχές. Έχει εκδοθεί αναγγελία Αmber Alert για την αναζήτηση του νηπίου.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport