Νίκαια: Προφυλακιστέος ο Πακιστανός για το βιασμό κατ΄ επανάληψη σε βάρος ανήλικης

Εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα, συνελήφθη και μετά την απολογία του, ο Πακιστανός δράστης βιασμού σε βάρος 17χρονης, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεση σε ποινικό Δικαστήριο

Με φόβο κατήγγειλε απειλή κατά της ζωής της, από τον Πακιστανό βιαστή της, ο οποίος με μαχαίρι την εκβίαζε και την απειλούσε, ώστε να εξασφαλίσει τη σιωπή της ενώ τη βίαζε για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες τους ορέξεις .
Τον Σεπτέμβριο του 2019 και τον περασμένο Αύγουστο, με την απειλή μαχαιριού, ο 29χρονος Πακιστανός βίασε τη 17άχρονη, η οποία ανήκει σε «ευπαθή κοινωνική ομάδα». Η ανήλικη, μόλις τον περασμένο Αύγουστο, φοβούμενη για τη ζωή της, προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του .
Σύμφωνα με την καταγγελία της 17αχρονης, ο Πακιστανός (28/08 2020) την ακινητοποίησε κοντά στην πλατεία Αττικής, με την απειλή μαχαιριού το οποίο την έβαλε στο λαιμό, την ακινητοποίησε και την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις. Όπως ανέφερε η ανήλικη στους Αστυνομικούς, ο Πακιστανός, την είχε βιάσει και το Σεπτέμβριο του 2019, ενώ με απειλές κατά της ζωής της, την εκβίαζε ώστε να ενδίδει στις αρρωστημένες του ορέξεις και να εξασφαλίζει παράλληλα τη σιωπή της.
Κατά την προανακριτική έρευαν της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων εντόπισαν τον 29χρον Πακιστανό στη Νίκαια και τον συνέλαβαν καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το 13ο Τακτικό Ανακριτή. Μετά την απολογία του ο 29χρονος Πακιστανός κατηγορούμενος για βιασμό κρίθηκε προφυλακιστέος.