Νέοι Εκπρόσωποι Τύπου για το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ

Δύο νέοι Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αναλαμβάνουν να εκπληρώσουν χρέη Εκπροσώπων Τύπου για το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας

Μετά από μια πορεία πέντε ετών ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεόδωρος Χρονόπουλος και η Αστυνόμος Ά Ιωάννα Ροτζιώκου, ολοκληρώσουν- σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr- την παρουσία τους σε χρέη Εκπρόσωπου Τύπου του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ.

Στα νέα τους καθήκοντα δύο νέοι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. Ο Υπαστυνόμος Ά Απόστολος Σκρέκας από το Ενιαίο Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων ο οποίος ήδη -άτυπα – έχει αναλάβει  καθήκοντα Εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, παρακολουθεί την επικαιρότητα και ανταποκρίνεται στις κλήσεις των διαπιστευμένων Αστυνομικών Συντακτών, και η Υπαστυνόμος Ά, Άννα Ευθυμίου, από τη Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, η οποία ολοκληρώνει την ενημέρωσή της και άμεσα εντός των ημερών πρόκειται να αναλάβει  καθήκοντα Εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, η οποία επίσης παρακολουθεί την επικαιρότητα. Οι δύο προκάτοχοί τους, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Θεόδωρος Χρονόπουλος και η  Αστυνόμος Ά, Ιωάννα Ροτζιώκου, και με την  επιστροφή τους, θα έχουν λάβει τα φύλλα πορείας για τη μετάβασή τους, στις νέες του Υπηρεσίες.

Οι δυο νέοι Αξιωματικοί σε χρέη Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Τύπου, θα αναλάβουν επίσημα τα καθήκοντά τους, με επίσημη παρουσίαση και ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, τις επόμενες ημέρες.

Το Νantiareport.gr, εύχεται καλή συνέχεια στα νέα καθήκοντα και δεδομένα που έχουν προκύψει για τους απερχόμενους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ,  Α/Δ Θεόδωρο Χρονόπουλο και Υ/Α Ιωάννα Ροτζιώκου, και καλή πορεία στο δύσκολο έργο που καλούνται να διεκπεραιώσουν, στους δύο νέους Αξιωματικούς σε χρέη Εκπροσώπων Τύπου του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ.

Με υπόμνηση ότι όλοι κρινόμαστε εκ τους αποτελέσματος- ισχύει και για τους ενστόλους- με θετική διάθεση και προθέσεις ως NantiaReport.gr για ακόμη φορά θα επιμείνουμε με προτροπή για άμεση, έγκαιρη, επικαιροποιημένη ενημέρωση του Τύπου και ισότιμη επικοινωνία προς τους εκπροσώπους του.