Νέο αίτημα του Δημάρχου Θηβαίων στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για ενίσχυση στην αστυνόμευση του ΑΤ Θηβών

Νέο αίτημα απέστειλε ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα με αφορμήτα τα πρόσφατα γεγονότα στον οικισμό Ρομα Θήβας.

Έκκληση ανταπόκρισης στο διαχρονικό αίτημα του Δήμου Θηβαίων, για ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Θήβας με δέκα αστυνομικούς, για την αποκατάσταση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών στην αυξανόμενη παραβατικότητα των Ρομά,  μετα την πρόσφατη (10/06) συμπλοκή στον καταυλισμό με ανταλλαγή πυροβολισμών και τραυματίες.

Η επιστολή του Δημάρχου Θηβαίων :
 
Θέμα: “Αίτημα για ενίσχυση Α.Τ. Θηβών για την καλύτερη αστυνόμευση του οικισμού ΡΟΜΑ”
Σχετ:
Το υπ’ αρ. πρωτ. 10434/16-5-2017 έγγραφο Δημάρχου Θηβαίων
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ
Σε συνέχεια του σχετικού ( επισυνάπτεται σε Φ/Α) και μετά τα πρόσφατα γεγονότα στον οικισμό ΡΟΜΑ Θήβας, όπου έχει ενταθεί η παραβατικότητα, με αποκορύφωμα τη συμπλοκή με ανταλλαγή πυροβολισμών και τραυματισμούς στις 10/6/2017 ( όπως στο συνημμένο Δελτίο), σας απευθύνω εκ νέου θερμή έκκληση ανταπόκρισης στο διαχρονικό αίτημα του Δήμου για ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Θήβας με δέκα (10) αστυνομικούς, με στόχο και σκοπό την καλύτερη αστυνόμευση και ασφάλεια των πολιτών (υπόψη τα αναφερόμενα στα συνημμένα έγγραφα του σχετικού).
Μετά τα παραπάνω, επιτρέψτε μου να σας γνωρίσω, όπως και τηλεφωνικά σας ανέφερα,  ότι όλοι οι κάτοικοι της Θήβας έχουν ξεσηκωθεί και ότι επίκεινται κινητοποιήσεις προσεχώς, με ότι αυτό συνεπάγεται. Επιπλέον παρακαλώ και επιθυμώ από τα δέκα (10) άτομα που ζητώ να διαθέσετε, να γραφεί διακριτά ότι τα έξι (6) θα διατίθενται καθημερινά για αστυνόμευση του εν λόγω οικισμού.
O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ