Νεκρή η γυναίκα που έπεσε στο The Mall

Με τις Αρχές να εκτιμούν ότι πρόκειται για αυτόχειρα, εξετάζονται ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα, για τη γυνάικα που βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι του εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι.

Νεκρή η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο του πολυκαταστήματος στο Μαρούσι (27/03-20.50) συμφωνα με τους γιατρούς του ΚΑΤ όπου μεταφέρθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ που την παρελαβαν.

Περιπολικά της Αστυνομίας και ασθενοφόρα, άμεσα μετέβησαν στο εμπορικό κέντρο

Κατά την πρώτη εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του Εμπορικού Κέντρου, η γυναίκα ηλικίας περίπου 40ετων, διακρίνεται μόνη της στο εμπορικό κέντρο κι ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο, κατευθύνεται προς την κουπαστή του3ου  ορόφου και βρίσκεται στο κενό. Κατά την πτώση της το σώμα της έπεσε στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια αλλοδαπή γυνάικα η οποία καθόταν σε παγκάκι, η οποία επίσης μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για περίθαλψη. Οπως διαπιτώθηκε από το νοσηλευτικοϊατρικό προσωπικό του ΚΑΤ, ο θάνατος της 47άχρονης, ήταν ακαριαίος.

Τα στοιχεία της γυνάικας δεν έχουν εξακριβωθεί, καθώς η  ίδια είχε επιλέξει να μην έχει δεδομένα ταυτοπροσωπείας πάνω της, και δεν έφερε κάποιο έγγραφο ή ταυτότητα. Ανεπιβεβαίωτες πηροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για κάτοικο Ευβοιας, με καταγωγή από την Καλλονή Λέσβου, εργαζόμενη σε ασφαλιστική εταιρεία. Οι Αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, επικοινώνησαν με τη μητέρα της, η οποία διαμένει στη Στενή Ευβοίας, καθώς και με τον αδελφό της, ενώ φερεται να αντιμετώπιζε πρόβλήματα ψυχικής υγείας.

Η ανακοίνωση του Mall Athens
“Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens.

Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή”.