Νεάπολη Μαγνησίας: Ανήλικοι τρόφιμοι Ιδρύματος έκλεψαν όχημα, το εγκατέλειψαν στη Λαμία και εντοπίσθηκαν στον Πειραιά

Πέντε ανήλικοι τρόφιμοι του Ιδρύματος Αγωγής αποχώρησαν παράτυπα από το χώρο φιλοξενίας, έκλεψαν όχημα από το Βόλο και ταξίδεψαν στον Πειραιά, ενώ ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν είχε καταλάβει την κλοπή του

Συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, οι τρεις από τους πέντε ανήλικους τροφίμους του Ιδρύματος Αγωγής Ανήλικων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, οι οποίοι παραβίασαν τους όρους διαμονής τους και αποχώρησαν.

Όπως προέκυψε, σύμφωνα με το taxydromos.gr, οι ανήλικοι έκλεψαν σταθμευμένο όχημα από τη Νεάπολη Μαγνησίας, το οποίο εγκατέλειψαν στη Λαμία και στη συνέχεια ταξίδεψαν για Πειραιά με άλλο Μέσο. Ύστερα από σχετική ενημέρωση, για τον εντοπισμό του οχήματος προς την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, αναζητήθηκε ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος όπως δήλωσε στους Αστυνομικούς,  δεν είχε αντιληφθεί την κλοπή του οχήματός του, μέχρι που τον ενημέρωσαν ότι εντοπίσθηκε στη Λαμία.

Οι τρεις ανήλικοι συλληφθέντες θα μεταφερθούν εκ νέου στο Ίδρυμα Αγωγής Ανήλικων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, με την Αστυνομία να αναζητεί τους άλλους δύο, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και ο αρμόδιος Εισαγγελέας Ανηλίκων Βόλου.