Νεα σύλληψη του Ρομά που κατήγγειλε Αστυνομικούς για διάρρηξη σε κομμωτήριο

Με χρήματα από το ταμείο και τον φορητό υπολογιστή κομμωτηρίου συνελήφθη -και παλι- ο Ρομά, ο οποίος έθεσε με “καταγγελία” του πεντε Αστυνομικούς .. σε διαθεσιμότητα.

Δεν έχει τέλος το “σικουελ” με τις ποινικές εμπλοκές υπο την ανοχή της πολιτείας, του αθιγγανου Ρομά ο οποιος προσαγεται γαι απόπειρες διάρρηξης  συλλαμβάνεται για κλοπες και βρίσκεται ελεύθερος να συνεχίζει τη δράση του..

Ο Ρομα ειχε προσαχθεί ύστερα απο επεισοδιο με πολιτη για υπόνοια απόπειρα διάρρηξης στην οικία του. Αφεθηκε ελεύθερος καθώς το θύμα δεν υπέβαλε σε βάρος του μήνυση. Ωστοσο ο ιδιος υποβάλλει σε βάρος πέντε Αστυνομικών καταγγελία στο Εσωτερικών Υποθέσεων οι οποίοι τίθενται σε διαθεσιμότητα μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας.

Ο Ρομά την επόμενη ημέρα συλλαμβάνεται για διάρρηξη στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων και διάρρηξη σε κρεοπωλείο αφήνεται και πάλι ελεύθερος και τα ξημερώματα (15/03) συνελήφθη ξανά..

Πλήρωμα της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση ύστερα από ενεργοποίηση συναγερμού σε κομμωτήριο. Δράστης της διάρρηξης ο “γνωστος” (πια) αθίγγανος Ρομά.  Στη κατοχή του κατασχέθηκαν ο φορητός υπολογιστής της επιχείρησης και χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

Για άλλη μια φορά με τη νέα δικογραφία πρόκειται να παραπεμφθεί ενώπιον του Εισαγγελέα…