Νέα Σμύρνη: Στην πλατεία συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας και οι πεζές περιπολίες (video)

Αισθητή για δεύτερη ημέρα η παρουσία της Αστυνομίας στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μετά την επίθεση και ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου σε παρατήρηση παρέας νεαρών για παράβαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και διατάραξη, με τους δράστες να έχουν συλληφθεί

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα (13/05) οι έλεγχοι, οι περιπολίες και τα Μέτρα Τάξης στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, από Αστυνομικούς Υπηρεσιών της Αττικής σε αποφυγή φαινομένων συνωστισμού. Αστυνομικοί της Ασφάλειας, της ΔΙΑΣ, της ΟΜΑΜΑ ,της ΟΔΟΣ, της ΔΑΕΑ και της Τροχαίας αλλά και από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ενεργούν περιπολίες σε μπλόκα και ελέγχους.

Η κίνηση στην πλατεία κατά τη δεύτερη ημέρα παρουσίας της Αστυνομίας ήταν μειωμένη, ενώ οι κάτοικοι περιμετρικά της πλατείας εκφράζουν την υποστήριξή τους στην αστυνομική παρουσία καθώς και οι μαγαζάτορες που διατηρούν επιχειρήσεις. Προηγήθηκε η ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών της επίθεσης με τραυματισμό σε βάρος ηλικιωμένου στην πλατεία της Νέα Σμύρνη, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι εκ των οποίων ένας Αλβανός.

Την ίδια ώρα η επιστροφή της αστυνομίας στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, μετά τα όσα προηγήθηκαν με το επεισόδιο σε βάρος της ΔΙΑΣ από οργανωμένη ομάδα πριν από δύο μήνες (07/03), προκαλεί δυσανασχέτηση στους ενστόλους, καθώς το πανό με το σύνθημα “έξω οι μπ@@@οι από την πλατεία”, είχε αποτυπωθεί στη μνήμη τους, με ενόχληση.

Πηγές ενημέρωσης του NantiaReprot.gr σημειώνουν ότι η αστυνομική παρουσία και τα Μέτρα Τάξης στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και στις πλατείες που εντοπίζεται συνωστισμός, πρόκειται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.