Νέα Σμύρνη: Έκανε παρατήρηση για κορωνοπάρτι και δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι και ληστεία σε βάρος του

Ο ηλικιωμένος ενοχλημένος για την διατάραξη και την ηχορύπανση που προκαλούσε η παρέα των νεαρών με ηχείο οχήματος πάνω στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, τους έκανε παρατήρηση και δέχθηκε επίθεση

Ξημερώματα Πέμπτης (13/05-05.00) στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, παρέα νεαρών, επιτέθηκαν σε διερχόμενο ηλικιωμένο όταν τους παρατήρησε για το συνωστισμό και τους ανέφερα ότι θα καλέσει την Αστυνομία, τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν. Οι νεαροί είχαν ανεβάσει όχημα επί της πλατείας Νέας Σμύρνης, και είχαν στη διαπασών μουσική στα ηχεία, με τον ηλικιωμένο να τους κάνει παρατήρηση για διατάραξη σε ώρες κοινής ησυχίας με φωνασκίες από την έντονη μουσική .

Οι νεαροί επιτέθηκαν γροθιές και κλωτσιές στον 60χρονο περίοικο, ενώ ένας εξ αυτών, τον τραυμάτισε με μαχαίρι και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο. Με σταθμό του ΕΚΑΒ ο 60χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Για την υπόθεση ενεργεί προανάκριση, το Τμήμα Νέας Σμύρνης ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες ώστε να ταυτοποιήσουν τους δράστες της βίαιης επίθεσης.