Νεα Σμύρνη: Αναγνωρίζουν το φοιτητή σε επιθέσεις- Αναμένεται η ποινική του μεταχείριση για πράξεις κατ εξακολούθηση

Με την έκταση που έλαβε η καταγγελία της νεαρής γυναίκας στη Νέα Σμύρνη και τη σύλληψη του δράστη, γυναίκες αναγνωρίζουν τον 22χρονο φοιτητή ως δράστη στις σε βάρος τους επιθέσεις

Απο τον περασμένο Αυγούστο (2020) έχει καταχωρηθεί η πρώτη καταγγελία για τον άνδρα με το εκτεθειμένο του μόριο, και τελευταία αυτή της νεαρής Make Up Artist δυνάμει της οποίας και συνελήφθη. Είχε προηγηθεί καταγγελία (06/08 2020) 21χρονης στην περιοχή της Ακρόπολης. Σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα (13/08 2020) 23χρονη Κινέζα υπέβαλε μήνυση για άνδρα στο Παλαιό Φάληρο ο οποίος στη θέα της άρχισε να αυτοϋκανοποιείται, καθως επίσης υποβλήθηκε μήνυση (18/09 2020) από 27χρονη για ανάλογο περιστατικό στη Νέα Σμύρνη. Οι τέσσερις γυναίκες αναγνώρισαν στον 22χρονο Β.Μ φοιτητή της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Αθήνας τον άνδρα που τις ακολούθησε επιδεικνύοντας το μόριο του και προχώρησε σε αυτοϋκανοποίηση ενώπιόν τους.

Αν και οι τρείς προηγούμενες περιπτώσεις είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία,  ωστόσο δεν είχε εντοπισθεί ο δράστης.  Στην πρόσφατη καταγγελία εκτός από την καταγραφή της εικόνας του σε βιντεοληπτικό υλικό υπάρχει και ταυτοποίησή του από τα δακτυλικά του αποτυπώματα στην πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας.

Από τους αστυνομικούς, αναφέρουν πηγές του NantiaReport.gr πρόκειται να υποβληθεί αίτημα Διάταξης Δημοσιοποίησης στοιχείων από την Εισαγγελία, καθώς ο 22χρονος εξετάζεται στο ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες επιθέσεις με τα θυματα να μην έχουν καταγγείλει τις σε βάρος τους επιθέσεις.

Όπως επισημαίνουν νομικοί,  ως πράξη η προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, τιμωρείται με ανώτερη προβλεπόμενη ποινή ένα χρόνο. Στο ενδεχόμενο που επιβληθεί ποινή φυλάκισης η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα για τον κατηγορούμενο. Ωστόσο η ποινική μεταχείριση του 22χρονου κρίνεται από τους Δικαστικούς οι οποίοι θα λάβουν γνώση στο σύνολο της ποινικής σε βάρος του δικογραφίας .