Νέα Ιωνία: Επ’ αυτοφώρω σύλληψη 55άχρονου με 16άχρονο αγόρι, μέσα στο αυτοκίνητό του

Ενώπιον τον Εισαγγελέα με τη σε βάρός του ποινική δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου ο 55άχρνος.

Με τις κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου, συνελήφθη από Αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή της Νέας Ιωνίας ο 55άχρονος άνδρας, μέσα στο όχημα του, στο οποίο εντοπίσθηκε ημίγυμνο ανήλικο αγόρι.

Τα πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ. διέκριναν (28/10) ύποπτη τη στάθμευση οχήματος απόμερο οικοπεικό χώρο παραπλεύρως της Εθνικής Οδού , στο ύψος της Νέας Ιωνίας. Κατά τον έλεγχο, μέσα στο όχημα του άνδρα, οι Αστυνομικοί εντόπισαν ημίγυμνο -από τη μέση και πάνω- τον 16άχρονο.

Ο 55άχρονος προσήχθη καθως και ο ανήλικος. Κατά την προανάκριση, προέκυψε ότι το τελευταίο διάστημα, επικοινωνούσε με τον ανήλικο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πρόθεσή του να συνάψουν με τον ανήλικο ερωτικές σχέσεις. Ο έφηβος έδειξε στους Αστυνομικούς σχετικές συνομιλίες μεταξύ τους, ενώ ο 55άχρονος φέρεται να πρόσφερε και οικονομικά ανταλλάγματα για να πείσει τον 16άχρονο να συναντηθούν.

Ο 55άχρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου, ενώ  αναμένεται (29/10) να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.