Νέα Δημητριάδα, Μαγνησίας: Απειλούσε διαδικτυακά Αστυνομία και Εισαγγελέα Βόλου για “τελευταία Λαμπρή” και κλήθηκε για εξηγήσεις

Σχηματίσθηκε δικογραφία και εξετάσθηκε για απειλή διάπραξης εγκλήματος κατά της Αστυνομίας και της Εισαγγελίας Βόλου

Διαδικτυακή ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τη Μεγάλη Τρίτη (14/04), έκανε 35άχρονος από τη Νέα Δημητριάδα Μαγνησίας, εξέφραζε την πρόθεση να κάνει Πάσχα με την οικογένεια , στο κτήμα τους με ψήσιμο και απείλησε  ότι εάν του χαλάσουν τη διάθεση μπροστά στα παιδιά του η Λαμπρή θα είναι η τελευταία της ζωής των Αστυνομικών και του Εισαγγελέα Βόλου. Στην ίδια ανάρτηση, ανέφερε ότι εάν πετάξει drone της Αστυνομίας πάνω από την αυλή του, θα καταρριφθεί.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο 35άχρονος ανέφερε, «Ενημερώνω και ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ 19/04/2020 ΤΗΝ 19Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ ΟΤΙ: Θα ψήνω Πρόβειο Κεμπάπ και Κοκορέτσι στο κτήμα μου στο Βόλο Μαγνησίας, στη ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ, με την Οικογένειά μου και τα παιδιά μου.
Κάνατε ότι περάσατε από μπροστά και απλά «περάσετε» καλώς. Κάνατε ότι σταματήσατε να μου χαλάσετε τη διάθεση και την Ημέρα αυτή μπροστά στα παιδιά και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ Η ΛΑΜΠΡΗ ΤΟΥ 2020. Δεν φαντάζεστε το τι σας περιμένει…
Γι’ αυτό το λόγο ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ απευθύνομαι στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΕΤΟΙΜΟΣ και ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ DRONE της Αστυνομίας που θα πετάξει πάνω από την αυλή μου ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ και το ΕΝΝΟΩ».

Άμεση η αντίδραση Αστυνομιών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου (17/04) προσήγαγε για παροχή εξηγήσεων τον 35άχρονο με τη δικογραφία η οποία σχηματίσθηκε για απειλή διάπραξης εγκλήματος κατά της Αστυνομίας και της Εισαγγελίας Βόλου! Στην κατοχή του 35άχρονου, κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και φυσίγγια.
Ο 35άχρονος υποστήριξε ότι ήταν “τρελαμένος” λόγω της κατάστασης που βιώνουμε με τα μέτρα περιορισμού ενώ φέρεται να ανέφερε στους Αστυνομικούς, ότι «Δεν τα εννοούσα». Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή διάπραξης εγκλήματος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης αυτοφώρου.

__________________________________

* taxydromos.gr