ΝΔ: Κατ’ ευφημισμόν υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο κ. Τόσκας

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην “Αυγή”, η ΝΔ κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή την απόφαση απαγόρευσης συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια.

«Ο κατ’ ευφημισμόν υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας σε συνέντευξη του στην κομματική “Αυγή” προκαλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες. Του συνιστούμε να ασχοληθεί με τη λύση των σοβαρών προβλημάτων που επιτείνει με την ανικανότητα του. Να σταματήσει το διάλογο με τις “συλλογικότητες” και να παύσει να επιτίθεται στους αστυνομικούς.
Αντί να τους σχολιάζει, ας συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους καθώς είναι γνωστό ότι καθημερινά κινδυνεύουν όλο και περισσότερο.

Η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να έχει ως προτεραιότητα της την ασφάλεια των πολιτών γιατί διαφορετικά δεν υπάρχει ελευθερία στη χώρα.
Θα συνεχίσει να δρα για να παύσουν να υπάρχουν άβατα σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας.
Αυτό ζητά η κοινωνία από την αξιωματική αντιπολίτευση, αυτή είναι η υπεύθυνη αποστολή της και ο κ. Τόσκας είναι υποχρεωμένος να το αποδεχθεί όσο καιρό ακόμη θα βρίσκεται σε αυτό το Υπουργείο»